Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela 6-13 Lipiec 2010

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 29.07.2010 08:33

Nie było Cetiny bo młoda za mała... :( Ale może w przyszłym roku?
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 30.07.2010 13:25

8a8ka napisał(a):
Hadler napisał(a):
joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką :D
Szkoda że się nie spotkaliśmy, ale może w przyszłym roku?
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"

Witaj joasiasok, wiem że to było Twoje auto, sprawdziłem w temacie "kalendarz wyjazdowy" :D ale nigdy Ciebie tam nie przyuważyłem :D Cóż, może faktycznie w przyszłym roku.

Później jeszcze dojechał do Visnji jeszcze Passat też "oznakowany" ale również nie miałem okazji poznać jego właściciela.

Ja troszke w innej sprawie :-)
relacja super, fotki super
pocieszam Cie, ze i ja jade dopiero za rok :-(
ale powoli czytam , szukam, sprawdzam co i jak bo bede jechala poraz pierwszy
i pytanie mam takie: poniewaz nie chce mi sie robic zakupow, gotowac ani nic zastanawiam sie nad opcja apartamentu z wyzywieniem, znalazlam juz cos i krzykneli sobie 40 euro od osoby za nocleg, sniadanie i obiad
nie mam pojecia ile kosztuje jadanie na miescie zeby moc sobie porownac czy to drogo czy nie drogo
i moje pytanie do Ciebie jest takie: ile mniej wiecej placiles za smaczny obiad od osoby ?

pozdrawiam
Asia

My śniadanka robiliśmy sami, to naprawde nie jest kłopot, sklep tzw osiedlowy mieliśmy pod nosem więc w pieczywo, serki, wedlinki itp zaopatrywaliśmy sie w nim. Obiadokolacje na mieście. Ceny mniej więcej wyglądały tak: najekonomiczniej wychodziła pizza :) ok 50Kn, czyli 30zł. . Lasagne ok 40-50Kn, zestaw mięsa grillowanego z frytkami i surówkami to ok 70-100Kn, owoce morza to wydatek rzędu 100Kn/osobę. Generalnie średnio na dwie osoby dorosłe /dzieci jadły nam z talerza ;) /zostawialiśmy w restauracjach na obiadokolacje 100-150 PLN dziennie. W tym jakas lampka wina i piwka.
insane
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) insane » 01.08.2010 18:15

Hadler a gdybyś miał polecić Primosten lub Makarską Rivierę? (jeśli Makarską, to jaką miejscowość?)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 01.08.2010 19:01

Piękny ten apartamentowiec wszystkie pięterka.
Naprawdę jestem pod wrażeniem.
Przechodziłem 2-3 razy razy koło niego ale się nie zwracało uwagi.
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 02.08.2010 12:38

insane napisał(a):Hadler a gdybyś miał polecić Primosten lub Makarską Rivierę? (jeśli Makarską, to jaką miejscowość?)

Trudno doradzać nie wiedząc jakie są oczekiwania od danej miejscowości. Każda ma swój urok, charakterystyke itp

W Primosten nie byłem, Rivierę Makarską za to znam całą od Omisa przez Brele, Baśką Vode, Makarską, Tucepi, Podgorę do Zivogosce.
Każdą z nich mogę polecić - jednak nie każdemu.
Jesli ktos szuka spokoju to nie wskaże mu Makarskiej, jesli priorytetem sa imprezy to na pewno nie Brela .....
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 28.08.2010 15:45

Dopiero dzisiaj trafiłem tutaj, fajna relacja i piękne zdjęcia.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 05.01.2011 19:55

Wielki szacun za relację !!!!
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 06.01.2011 13:04

witam relacja super na zimowe wieczory jak znalazł mam pytanie do hadlera bardzo podoba mi się apartament w którym byłeś.czy mógłbyś mi powiedzieć na jakiej zasadzie byliście dogadani z gospodarzem odnośnie dzieci?chodzi mi tu konkretnie czy do ceny za apartament dzieci są liczone jako dorosła osoba,czy są liczone ulgowo.pozdrawiam i czekam na odpowiedz :D
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 06.01.2011 13:24

Świetna relacja, okoszona przepięknymi zdjęciami.
Apartament mieliście fantastyczny. Pięknie położony.
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 06.01.2011 13:49

Aldonka napisał(a):Apartament mieliście fantastyczny. Pięknie położony.

I dlatego w tym roku mamy problem .... aby znaleźć podobny :):):)
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 06.01.2011 15:54

witam.hadler pisałem tam wyżej zapytanie do Ciebie nie wiem czy zauważyłeś jakbyś mógł odpisać.chciałem jeszcze zapytać jak małe szkraby nie marudziły na urlopie?bo plaży piaszczystej tam nie ma raczej?wiec czy nie przeszkadzały kamienie.pozdro :D
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 06.01.2011 16:25

anubis2423 napisał(a):witam.hadler pisałem tam wyżej zapytanie do Ciebie nie wiem czy zauważyłeś jakbyś mógł odpisać.chciałem jeszcze zapytać jak małe szkraby nie marudziły na urlopie?bo plaży piaszczystej tam nie ma raczej?wiec czy nie przeszkadzały kamienie.pozdro :D

Z gospodarzem od początku byliśmy ugadani w kwestii dzieci. Od początku wiedział że będzie 6 dorosłych i 4 dzieci /w tym roczek i półroczek :) /. Cena wyjsciowa była za cały apartament bez względu na konfigurację. Dostaliśmy ostatecznie mały rabat z uwagi na dzieci. Na całości bodaj 50E.

Jeśli chodzi o kamienie, to dzieciaki miały wiekszą frajde własnie z kamieni niz z piasku. Zbieranie, przekładanie ... Oczywiście dzieciaki miały obuwie plazowe.

Czytając relacje innych osób stwierdzam obiektywnie że były wyjątkowo grzeczne, zero marudzenia.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 06.01.2011 19:38

dopiero dziś przeczytałem relację, fajnie się czytało bo za oknem -9 stopni, byłem 2 razy w Breli a ty zachęciłeś mnie chyba na kolejny wyjazd w te rejony
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 06.01.2011 21:22

dziękuję bardzo za odpisanie na mój post :D mam nadzieje że Cię nie zamęczę moimi pytaniami ale bardzo podoba mi się Brela :D a ten apartament jest rewelacyjny :D więc jeszcze jedno pytanko na koniec :lol: rezerwacja apartamentu odbywa się drogą mailową?bo byłem na stronie Vanji i nie widziałem bezpośredniego rezerwowania poprzez stronę.pozdrawiam i dziekuję za poświęcony czas :D
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 06.01.2011 21:42

anubis2423 napisał(a):dziękuję bardzo za odpisanie na mój post :D mam nadzieje że Cię nie zamęczę moimi pytaniami ale bardzo podoba mi się Brela :D a ten apartament jest rewelacyjny :D więc jeszcze jedno pytanko na koniec :lol: rezerwacja apartamentu odbywa się drogą mailową?bo byłem na stronie Vanji i nie widziałem bezpośredniego rezerwowania poprzez stronę.pozdrawiam i dziekuję za poświęcony czas :D

Korespondencja mailowa, po ustaleniu terminów, konieczna wplata zaliczki na konto Vanji / 20%/, resztę płaciliśmy po pobycie, w dniu wyjazdu. Zaliczkę wpłacałem w lutym na wyjazd lipcowy. W razie pytań, chętnie pomogę.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Brela 6-13 Lipiec 2010 - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone