8a8ka napisał(a):Hadler napisał(a):joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką
Szkoda że się nie spotkaliśmy, ale może w przyszłym roku?
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"
Witaj joasiasok, wiem że to było Twoje auto, sprawdziłem w temacie "kalendarz wyjazdowy" ale nigdy Ciebie tam nie przyuważyłem Cóż, może faktycznie w przyszłym roku.
Później jeszcze dojechał do Visnji jeszcze Passat też "oznakowany" ale również nie miałem okazji poznać jego właściciela.
Ja troszke w innej sprawie
relacja super, fotki super
pocieszam Cie, ze i ja jade dopiero za rok
ale powoli czytam , szukam, sprawdzam co i jak bo bede jechala poraz pierwszy
i pytanie mam takie: poniewaz nie chce mi sie robic zakupow, gotowac ani nic zastanawiam sie nad opcja apartamentu z wyzywieniem, znalazlam juz cos i krzykneli sobie 40 euro od osoby za nocleg, sniadanie i obiad
nie mam pojecia ile kosztuje jadanie na miescie zeby moc sobie porownac czy to drogo czy nie drogo
i moje pytanie do Ciebie jest takie: ile mniej wiecej placiles za smaczny obiad od osoby ?
pozdrawiam
Asia
insane napisał(a):Hadler a gdybyś miał polecić Primosten lub Makarską Rivierę? (jeśli Makarską, to jaką miejscowość?)
anubis2423 napisał(a):witam.hadler pisałem tam wyżej zapytanie do Ciebie nie wiem czy zauważyłeś jakbyś mógł odpisać.chciałem jeszcze zapytać jak małe szkraby nie marudziły na urlopie?bo plaży piaszczystej tam nie ma raczej?wiec czy nie przeszkadzały kamienie.pozdro
anubis2423 napisał(a):dziękuję bardzo za odpisanie na mój post mam nadzieje że Cię nie zamęczę moimi pytaniami ale bardzo podoba mi się Brela a ten apartament jest rewelacyjny więc jeszcze jedno pytanko na koniec rezerwacja apartamentu odbywa się drogą mailową?bo byłem na stronie Vanji i nie widziałem bezpośredniego rezerwowania poprzez stronę.pozdrawiam i dziekuję za poświęcony czas
Powrót do Nasze relacje z podróży