Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela 6-13 Lipiec 2010

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.07.2010 07:12

... i drogo ... :lol:

Z tym gwałcą, to uważaj, bo to może być dla niektórych zaleta.
Jeszcze ci reklamacje złożą i trzeba się będzie wywiązać ...
:wink:
Btk201
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Btk201 » 27.07.2010 07:43

Hadler,

Bardzo fajna relacja, super zdjecia.
Mam podobne podejscie do organizacji wyjazdow, jest to dla mnie nie mniejsza frajda niz sam wyjazd.
Swoj pierwszy wyjazd do Cro planuje od roku i pod koniec Sierpnia ruszam do Igrane.

Pozdrawiam,
Bartek
Katarinka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarinka » 27.07.2010 19:32

Hadler, my również rozpoczynamy odliczanie, lecz to będzie więcej niż 365 dni. Wyjazd na przełomie sierpnia i września 2011 lub w 2012 roku.
Odległość w czasie nie przeszkadza mi jednak planować :)
Dziś rozłożyłam mapę, przejrzałam miejscowości, na które chcę zwracać uwagę na forum i już zastanawiam się gdzie będzie nocleg tranzytowy :) Balaton na następny wyjazd wydaje się jakoś bardzo blisko :)
A mąż po powrocie z pracy łapie się za głowę i pyta: "Kochanie, co ty robisz?"
Głupio było mu powiedzieć prawdę. Złożyłam mapę i z niewinnym uśmiechem odpowiedziałam: "Nic" :D
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 27.07.2010 20:56

Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką :D
Szkoda że się nie spotkaliśmy, ale może w przyszłym roku?
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"
insane
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) insane » 27.07.2010 21:04

Hadler napisał(a):
manila211 napisał(a):na jakie wycieczki wybraliscie sie z dzieciaczkami? my myslimy o Dubrowniku, Split i Plitwickie

Byliśmy w cro piąty raz i już widzieliśmy to i tamto. Tym razem pierwszy raz z dziećmi i nastawilismy się na stały pobyt. Tylko relaks. W sumie zaliczyliśmy tylko wypad do Makarskiej. Poza tym - stacjonarnie.

Co to stołowania: w każdym miejscu oprócz wynalazków, które jeszcze żyją i patrzą na Ciebie z talerza znajdziesz w menu coś dla dzieci.
Choć naszej trzylatce bardzo podeszły np Lignje s żaru /kalmary/

Skoro byliście już 5 raz w Chorwacji, to może doradzisz gdzie pojachać pierwszy raz? Jedziemy w 6 osób wiek 26-30 lat. Bardzo proszę o pomoc, bo zwariować można od czytania tych wszystkich opowieści :) co jedna to lepsza. Wyjeżdżamy 8 sierpnia i do tej pory nie mamy zielonego pojęcia gdzie...
P.S. zdjęcia są REWELACYJNE!!
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 27.07.2010 21:24

Jedźcie na Hvar :wink:
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 27.07.2010 21:35

podpisuje się pod powyższym postem:

również polecam HVAR
Hadler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hadler » 28.07.2010 10:53

joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką :D
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"

Witaj joasiasok, wiem że to było Twoje auto, sprawdziłem w temacie "kalendarz wyjazdowy" :D ale nigdy Ciebie tam nie przyuważyłem :D Cóż, może faktycznie w przyszłym roku.

Później jeszcze dojechał do Visnji jeszcze Passat też "oznakowany" ale również nie miałem okazji poznać jego właściciela.
manila211
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) manila211 » 28.07.2010 11:09

joasiasok mam do Ciebie pytanie! Jedziemy 15 sierpnia do visnji, robilismy rezerwacje w marcu i jeszcze wtedy nie wiedzielismy ze nasza mama bedzie jechała, czyli w sumie bedzie nas 4( ja, moj maz, moja mama i 2 letnia corcia) Czy nie bedzie nam ciasno w apartamencie? Zastanawiamy sie czy nie szukac na miejscu czegos wiekszego, tylko pytanie czy znajdziemy na Podracu!!? Troche szkoda nam wplaconej zaliczki 50 euro prosze doradz nam co robic??? pozdrawiam Monika z rodzinka z Golubia-Dobrzynia
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 28.07.2010 12:21

jesli bedziecie spac z młodą w łózku małżeńskim ( spokojnie, jest duże), a mama na dostawce to będzie ok.
ale wam zazdroszczę!
manila211
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) manila211 » 28.07.2010 12:46

DZIEKUJE joasiasok za odpowiedz. Doradz na jakie wycieczki mozemy zabrac nasza mala? Czy na Podracu ciezko znalesc wolny apartam w sezonie?
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 28.07.2010 15:19

baaaardzo ciężko, chyba że nie ma pogody, ale na to bym sie nie nastawiała :D
Zalezy jak znosi podróże, te krótkie i dalekie i jaki jest stopień marudzenia. My zobaczylimy: Split, Trogir (kilka razy:) Dubrownik, Sv. Jure,Mostar+ wodospady. Wieczorami spaery i okolice: Baska, Makarska, Tucepi, Omis.
No i w tym roku nareszcie był Hvar! Dwa dni, cudowne, z pól lawendy mąż mnie nie mógł wytargać! Ale to juz na dwa dni.
Z atrakcji czysto komercyjnym polecam Speed Boat z Breli, fajna zabawa, młoda miała usmiech dookoła głowy!
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.07.2010 21:47

joasiasok napisał(a): My zobaczylimy: Split, Trogir (kilka razy:) Dubrownik, Sv. Jure,Mostar+ wodospady. Wieczorami spaery i okolice: Baska, Makarska, Tucepi, Omis.
No i w tym roku nareszcie był Hvar! Dwa dni

Nie było Cetiny :?:
insane
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) insane » 28.07.2010 22:14

ufokking napisał(a):Jedźcie na Hvar :wink:

Ufokking a jeżeli miałbyś polecić coś poza wyspą? Również to pytanie kieruje do Hadlera:)
8a8ka
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 8a8ka » 29.07.2010 08:32

Hadler napisał(a):
joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką :D

Witaj joasiasok, wiem że to było Twoje auto, sprawdziłem w temacie "kalendarz wyjazdowy" :D ale nigdy Ciebie tam nie przyuważyłem :D Cóż, może faktycznie w przyszłym roku.

Później jeszcze dojechał do Visnji jeszcze Passat też "oznakowany" ale również nie miałem okazji poznać jego właściciela.

Ja troszke w innej sprawie :-)
relacja super, fotki super
pocieszam Cie, ze i ja jade dopiero za rok :-(
ale powoli czytam , szukam, sprawdzam co i jak bo bede jechala poraz pierwszy
i pytanie mam takie: poniewaz nie chce mi sie robic zakupow, gotowac ani nic zastanawiam sie nad opcja apartamentu z wyzywieniem, znalazlam juz cos i krzykneli sobie 40 euro od osoby za nocleg, sniadanie i obiad
nie mam pojecia ile kosztuje jadanie na miescie zeby moc sobie porownac czy to drogo czy nie drogo
i moje pytanie do Ciebie jest takie: ile mniej wiecej placiles za smaczny obiad od osoby ?

pozdrawiam
Asia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Brela 6-13 Lipiec 2010 - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone