... i drogo ...
Z tym gwałcą, to uważaj, bo to może być dla niektórych zaleta.
Jeszcze ci reklamacje złożą i trzeba się będzie wywiązać ...
Hadler napisał(a):manila211 napisał(a):na jakie wycieczki wybraliscie sie z dzieciaczkami? my myslimy o Dubrowniku, Split i Plitwickie
Byliśmy w cro piąty raz i już widzieliśmy to i tamto. Tym razem pierwszy raz z dziećmi i nastawilismy się na stały pobyt. Tylko relaks. W sumie zaliczyliśmy tylko wypad do Makarskiej. Poza tym - stacjonarnie.
Co to stołowania: w każdym miejscu oprócz wynalazków, które jeszcze żyją i patrzą na Ciebie z talerza znajdziesz w menu coś dla dzieci.
Choć naszej trzylatce bardzo podeszły np Lignje s żaru /kalmary/
joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką
Szkoda że się nie spotkaliśmy, ale może w przyszłym roku?
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"
Hadler napisał(a):joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką
Szkoda że się nie spotkaliśmy, ale może w przyszłym roku?
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"
Witaj joasiasok, wiem że to było Twoje auto, sprawdziłem w temacie "kalendarz wyjazdowy" ale nigdy Ciebie tam nie przyuważyłem Cóż, może faktycznie w przyszłym roku.
Później jeszcze dojechał do Visnji jeszcze Passat też "oznakowany" ale również nie miałem okazji poznać jego właściciela.
Powrót do Nasze relacje z podróży