Jacek S napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):No my z północy mamy 1/3 dalej nad Adriatyk i nikt się nad nami nie rozczula, ani Weldon, ani Ula
Nie płacz!
przestałem tatuśku
Jacek S napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):No my z północy mamy 1/3 dalej nad Adriatyk i nikt się nad nami nie rozczula, ani Weldon, ani Ula
Nie płacz!
Agawa. napisał(a):..Asia.. napisał(a):witajcie
My jedziemy do Zivogosce z 3-latkiem, który nie znosi jeździć samochodem. Nie potrafi spać w foteliku, uwielbia spac na brzuchu a w foteliku sie nie da więc marudzi przez całą noc
Byliśmy w CRO na wyspie Rab jak córeczka miała rok i ledwo dalismy radę. Do Zivogosce jest dalej i martwię się jak my tam dojedziemy.
Jedziemy na przełomie lipiec/sierpień...
Czy ktos napisze mi cos "ku pocieszeniu"
Moze tez macie dzieci, które nie potrafią spac w aucie?
Aha. Jedziemy w 3 osoby dorosłe i 2 dzieci - jedno 11 lat drugie 3 lata = ciasnota w aucie!
Ja bym podał Hydroxyzinum w syropie jeżeli dziecko nie jest uczulone i zależy jak toleruje leki ,pozdro.
Agawa. napisał(a):Witam
Brela 23.6- 10 lub 12 dni
wyjazd -Zawiercie woj. śląskie
załoga-2 os.dorosłe -2 dzieci ( 11 i 8 )
wyjazd w ciemno
trasa-Zawiercie-Żywiec-Żilina-Bratysława-Gyor-Letenye-Zagrzeb-Brela
Nasz pierwszy wyjazd rok temu Wyspa Krk -Baska i tu moje pytanie - w Basce jest dużo punktów informacyjnych więc nie trzeba chodzić po kwaterach , czy w Breli lub w okolicach też są takie punkty.
tajemniczy napisał(a):Witam, również udało mi się zarezerwowac apartman w Breli.
Willa Visnja dla 2 dorosłych i 2 dzieci (2 i 7lat), mała będzie spała w łóżeczku turystycznym, cena 53,5 E za dobę.
16.07 do 31.07
Jak ktoś będzie w tym terminie (pozdrawiam kolegę z KSZO, od Żabola), chętnie wieczorkiem spotkam się na piwko!
PZDR
Agawa. napisał(a):Ja bym podał Hydroxyzinum w syropie jeżeli dziecko nie jest uczulone i zależy jak toleruje leki ,pozdro.
Ha!!!!Ja tez w Visnji będę od 18 do 31.07. Z jeszcze dwoma rodzinami.
5 dzieciaków od 0,6 do 9 lat więc bedzie się działo!!!
Do zobaczenia!!
sezamek1 napisał(a):Witam!
Mam pytanie do Kolegi Slavko1974 oraz do pozostałych Szanownych forumowiczów wybierających się do Chorwacji z dziećmi. Na podstawie jakiego dokumentu tożsamości Wasze dzieci przekraczają granicę Chorwacką? W lipcu 2011 r. wybieram się na wyspę KRK z 4-letnim synem i zastanawiam się czy wyrabiać mu paszport czy wystarczy dowód osobisty?
pozdrawiam
sezamek1
Slavko1974 napisał(a):sezamek1 - ja dokładnie jeszcze sie nie orientuję, czy wystarczy dowod, ale wolę się zabezpieczyć i będe dziecku wyrabiał paszport. Mam takie ciche marzenie, żeby zwiedzić Dubrovnik, a tam jednak się jedzie przez BiH, więc wolę dmuchać na zimne.
Slavko1974 napisał(a):sezamek1 - ja dokładnie jeszcze sie nie orientuję, czy wystarczy dowod, ale wolę się zabezpieczyć i będe dziecku wyrabiał paszport. Mam takie ciche marzenie, żeby zwiedzić Dubrovnik, a tam jednak się jedzie przez BiH, więc wolę dmuchać na zimne.
Artur R. napisał(a):Cześć,
szukam noclegu na koniec czerwca lub początek lipca w Breli.
Potrzebuję czegoś bardzo blisko plaży nawet kosztem ceny, gdyż jadę z dwójką dzieciaków 1 rok i 3 lata. Czytałem, że teren obfituje w stromości i mając na uwadze zeszłoroczny wyjazd i ilość majdanu, który muszę zabrać, muszę to brać pod uwagę.
Będę wdzięczny za polecenie czegoś. Nie chcę jechać w ciemno.
Czy plaże w Breli bardzo kamieniste?
Pozdrawia A
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi