Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela 2008

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 31.08.2008 22:19

slapol napisał(a):Na fotkach nocnych widać światełka "Twojego" Marusici Popiel :lol:

Światełka widać... to tylko żebym po pijaku drogi nie pomylił hehe...

slapol którą część Breli, z mapki powyżej, polecasz? Zdaję sobie sprawę, że to najtrudniejsze pytanie na forum, bo jednego zadowoli blisko plaża, a drugiego widok na góry i jest mu bez różnicy czy do plaży musi dojeżdżać samochodem czy pokonać ze 150 schodów by zejść do wody, bo okazało się że jest blisko, ale nikt nie mówił że w pionie :wink:
Mi chodzi z dala od hoteli i portu z łodziami, ale tak bym się załapał jeszcze na plażę :lol:
Ostatnio edytowano 03.04.2009 11:45 przez pasażer, łącznie edytowano 2 razy
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 03.09.2008 11:01

ja wczoraj wróciłem z Breli. Moim zdaniem kapitalna miejscowość wypoczynkowa. Wcześniej zjeździłem cały Hvar, byłem w Zadarze, Tucepi, Dubrovniku jednak Brela mi się najbardziej podobała. A raczej jej północna część czyli Scit i okolice. Kapitalne małe plaże, ciekawe miejsca do nurkowania, piękna promenada, świetne lokalne knajpki (La Bomba i kelner jak z kreskówki wymiatają), sporty wodne na zawołanie... I tym razem piękna pogoda przez bite 10 dni ;)

Niestety nie obyło się bez negatywnych wrażeń... Pojechałem w ciemno i pierwszy raz miałem poważne problemy ze znalezieniem kwatery. Na miejscu byłem 24.08 i poszukiwanie apartamentu 2+2+1 zajęło mi prawie 2h!! Wszystko było zajęte a i ceny dosyć wysokie.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 03.09.2008 12:12

victoo napisał(a):ja wczoraj wróciłem z Breli. Moim zdaniem kapitalna miejscowość wypoczynkowa. Wcześniej zjeździłem cały Hvar, byłem w Zadarze, Tucepi, Dubrovniku jednak Brela mi się najbardziej podobała. A raczej jej północna część czyli Scit i okolice. Kapitalne małe plaże, ciekawe miejsca do nurkowania, piękna promenada, świetne lokalne knajpki (La Bomba i kelner jak z kreskówki wymiatają), sporty wodne na zawołanie... I tym razem piękna pogoda przez bite 10 dni ;)

Niestety nie obyło się bez negatywnych wrażeń... Pojechałem w ciemno i pierwszy raz miałem poważne problemy ze znalezieniem kwatery. Na miejscu byłem 24.08 i poszukiwanie apartamentu 2+2+1 zajęło mi prawie 2h!! Wszystko było zajęte a i ceny dosyć wysokie.

No widzisz, wszystko pięknie ale... trzeba rezerwować wcześniej :)
Ja rezerwowałem w czasie zimowych ferii i sporo miejsc było już zajętych!
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 03.09.2008 20:23

victoo powiedz jak cenowo tam wyglądało za apartament? 8)
Ostatnio edytowano 03.04.2009 11:41 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 08.09.2008 10:12

jeżeli chodzi o apartamenty- to ja płaciłem 60Euro od pokoju z łazienką w centrum Breli, do tego była wspólna kuchnia na 2 pokój, ( w którym mieszkali znajomi z którymi przyjechaliśmy), z pokoju widok na morze i obowiązkowy taras, trzeba tylko szukać 8)
ela1967
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ela1967 » 09.09.2008 19:45

My, na nasz pierwszy rodzinny wyjazd do Chorwacji także wybraliśmy Brelę. I choć ze Szczecina to prawie 1700 km - warto było chociażby dla tak wspaniałych widoków i cudownych plaż Breli

Obrazek
Obrazek
symbol Breli

Obrazek
Nie ma to jak leniuchowanie na plaży:))

Obrazek
Wycieczka do Dubrownika
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 09.09.2008 22:24

ela1967 napisał(a):My, na nasz pierwszy rodzinny wyjazd do Chorwacji także wybraliśmy Brelę. I choć ze Szczecina to prawie 1700 km - warto było chociażby dla tak wspaniałych widoków i cudownych plaż Breli

Obrazek
Obrazek
symbol Breli

Obrazek
Nie ma to jak leniuchowanie na plaży:))

Obrazek
Wycieczka do Dubrownika

No Elu widoki fajne, ale może jakaś mała relacja...?
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 14.09.2008 14:03

Tomasz W napisał(a):No Elu widoki fajne, ale może jakaś mała relacja...?

okolica ładna ale szczerze podstawy kadrowania się kłaniają, a wszystko się zmieści w wizjerku :idea:

ps. może nie cytujmy z fotkami? :idea:
pimp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimp » 27.01.2010 16:21

pasażer napisał(a):
slapol napisał(a):W "mojej chałupie" był tylko jeden taki duży apartament z dwoma sypialniami, ale w pokoju dziennym miał dodatkową wersalkę (całość na max. 6 osób) - kosztował 85 eur. Jest to parter - na powyższej fotce na wprost mojego auta.

P.S.
Na fotkach nocnych widać światełka "Twojego" Marusici Popiel :lol:

To te moje Marusici cenowo wypada widzę bardzo dobrze. Dwie sypialnie z ogromnymi łożami a w jednej jeszcze dodatkowo małe łóżko, plus kuchnia i łazienka 50eur. Obok sąsiedzi za podobne warunki płacili 57eur za 4dorosłe osoby i 2dzieci.

Możesz dać mi jakieś namiary na właścicieli w/w apartamentu? jak na Brelę, to wydaje mi się, że to atrakcyjna oferta. Zamierzamy jechać w 2 małżeństwa z 1 dzieckiem. NIe wiem czy dobrze cię zrozumiałem: sypalnia z małżeńskim+dodatkowe łóżko i podwójne łóżko(pewnie sofa lub tapczan) w drugim pokoju? Ile do plaży w pionie i poziomie? I.t.p. Mile widziane zdjęcia. Pozdrawiam Piotrek
pimp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimp » 27.01.2010 16:24

Przepraszam nie podałem maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl aha i wiem to nie brela ale zaraz obok wiec dla mnie dużej różnicy. Grunt to widok na biokovo :D :D :D
guzzi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) guzzi » 29.03.2010 10:47

Torac napisał(a):No to ładne jaja! Auta nie zauważyłem . Ale rok temu pojechałem w ciemno i miałem klepnięty pokój w "Waszym" apart. , chciałem pokazać go żonie ,w międzyczasie przyjechali Czesi i sie zdecydowali - gwizdneli mi go sprzed nosa. Rok temu i teraz mieszkałem 15m poniżej - po prawej stronie 2 dom od Punta Rata u Pani Mirjany Sosic

jak było u Pani Sosić?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.03.2010 15:46

Rewelka!
Zawszę jadę do rodziny Sośic!Na 3 pobyty byłem 2 rodzinach o tym nazwisku. Jadąc na Podraće masz prawie 50 na 50 że trafisz do rodziny Sośic :wink:
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 04.04.2010 14:17

Super ta skała z drzewkami, coś niespotykanego!
new1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) new1984 » 05.04.2010 22:14

andrzej29 napisał(a):Super ta skała z drzewkami, coś niespotykanego!

Zdjęcia z tego postu jakiś czas temu pomogły nam w wyborze, i ... w tym roku Brela - już zarezerwowane. :)
luks
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) luks » 06.04.2010 10:39

new1984 napisał(a):
andrzej29 napisał(a):Super ta skała z drzewkami, coś niespotykanego!

Zdjęcia z tego postu jakiś czas temu pomogły nam w wyborze, i ... w tym roku Brela - już zarezerwowane. :)

Witam
W jakim terminie zarezerwowałeś? I jeśli można wiedzieć jakie ceny kwater? Ja w pierwszej połowie sierpnia 75E za apartament dla 5 osób.

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone