slapol napisał(a):Torac napisał(a):....
To My ,Slapol również być może sąsiadowaliśmy ze sobą . Ja byłem końcówką lipca do 6.08 na Podraće 1
plazowalismy po równo Punta Rata i zatoczka z łodziami
Jak w mordę strzelił Torac
Mieszkałem na Podrace 3A (obok domu z restauracją "Mediteran"na dole) i parkowałem autem oklejonym "cro.pl" - ką w terminie 31.07 - 15.08 b.r.
kropeczka napisał(a):Przepiękna jest Brela na Waszych zdjęciach...ładniejsza niz Ciovo na którym byłam w tym roku :D Szukam spokojnego miejsca na przyszłoroczne wakacje, więc pytam standartowo, czy tam jest duzy tlok na plażach, czy panuje zwyczaj rezerwowania rano miejsca przez polożenie karimaty? :lol:
Tomasz W napisał(a):kropeczka napisał(a):Przepiękna jest Brela na Waszych zdjęciach...ładniejsza niz Ciovo na którym byłam w tym roku Szukam spokojnego miejsca na przyszłoroczne wakacje, więc pytam standartowo, czy tam jest duzy tlok na plażach, czy panuje zwyczaj rezerwowania rano miejsca przez polożenie karimaty?
Na początku lipca było tak jak napisał Torac. Miejsce na plaży można było zająć bez problemu. Więcej ludzi oczywiście na Punta Rata i blisko centrum, w cieniu gdzie sosny układają się nad plażą. Z "mojej" zatoczki nie zabierało się wcale karimat na noc a właściciel udostępniał dla gości zamykany schowek przy plaży na materace, parasole i cały sprzęt plażowy. Myślę, że pod względem dostępności i jakości plaż w Breli jest naprawdę dobrze.
No i tak jak zauważyłaś ... ogólnie jest pięknie
Torac napisał(a):.....
No to ładne jaja! Auta nie zauważyłem . Ale rok temu pojechałem w ciemno i miałem klepnięty pokój w "Waszym" apart. , chciałem pokazać go żonie ,w międzyczasie przyjechali Czesi i sie zdecydowali - gwizdneli mi go sprzed nosa. Rok temu i teraz mieszkałem 15m poniżej - po prawej stronie 2 dom od Punta Rata u Pani Mirjany Sosic
Popiel napisał(a):Mam pytanie o ceny apartamentów w Breli dla 4osób (dwie pary), kuchnia, łazienka i dwie sypialnie. Taras z widokiem na Jadran, klima i tv zbędne.
Foto podświetlonej skałki Rewelacja!!! Dłuuuga ta plaża? Szkoda, że będąc w Marusici nie zjechałem do Breli i poszukałem na przyszłość spokojniejszego zakądka na plaży z dala od Hotelu. Zakupy i jedzonko do Omis Makarska i Baska. Brela bardzo się różni od Baśki - jest mniejsza?
Kilka km wcześniej w Marusici płaciłem 50euro (przez agencje Jasnej) za taki jak wyżej opisałem apartament z widokiem na morze. Zapraszam do mojej relacji.
Jak jest z rezerwacją w tym miejscu. Szukanie na miejscu mnie nie interesuje, wolę coś już mieć zapewnione po długiej podróży. Czy marzec tam wystarczy na wysłanie pierwszego e-maila z zapytaniem?
Namiary na domy, z których byliście zadowoleni mile widziane.
Pozdrav
slapol napisał(a):W "mojej chałupie" był tylko jeden taki duży apartament z dwoma sypialniami, ale w pokoju dziennym miał dodatkową wersalkę (całość na max. 6 osób) - kosztował 85 eur. Jest to parter - na powyższej fotce na wprost mojego auta.
P.S.
Na fotkach nocnych widać światełka "Twojego" Marusici Popiel