Fajnie było. Szkoda, że się skończyło.
Tony, świątecznie wesel się i raduj, kolejne wypady koniecznie planuj.
Kenik napisał(a):Fajnie było. Szkoda, że się skończyło.
Tony, świątecznie wesel się i raduj, kolejne wypady koniecznie planuj.
tony montana napisał(a):Iwona75 napisał(a):tony montana napisał(a):
Wiem, że komentarze wpisywało o wiele więcej osób i jest to dość stała grupa miłych mi osób, chciałbym oczywiście, abyście byli jeszcze bardziej aktywni, ale wymagać tego nie mogę
tony
No dobra Tony, przyznaję że jestem poniżej średniej , ale mam w związku z tym dla Ciebie gratisa. Będziesz pierwszą osobą z grona Cromaniaków, o której wspomnę na mini blogu pisanym w połączeniu z moją zawodową stroną int.
Podoba Ci się ?
Iwonko przepraszam Cie!! Ty tez jestes oczywiscie "powyzej sredniej" !!
Nie gniewaj sie wybacz
Dziekuje, wprowadzisz mnie w szczegoly jesli chodzi o te stronke?
tony montana napisał(a):[b]Serdeczne dzięki za odwiedzanie, SZCZEGÓLNIE ZA KOMENTARZE, dzięki nim wiem, że nie piszę w eter
tony montana napisał(a):Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących Świąt dla WSZYSTKICH
Iwona75 napisał(a):Założenie strony wiązało się z pracą ( jakoś trzeba się w sieci rozreklamować ), równocześnie powstał pomysł pisania podróżniczego mini bloga, gdzie można pooglądać miejsca w których bywam prywatnie ( choć niektóre "zaliczyłam" również zawodowo ). W tym miejscu nie chcę sobie robić reklamy, bo nie wiem jak zostałoby to przyjęte, więc namiary chętnie podeślę na priv.
Pozdrawiam serdecznie - Iwona
mariusz-w napisał(a):Oglądałem i czytałem w miarę systematycznie, z komentarzem gorzej ... jakoś czasu mniej coś u mnie ostatnio bywa.
Ale podróż się podobała, może tym bardziej ... iż po zupełnie nie znanych mi terenach.
tony montana napisał(a): Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących Świąt dla WSZYSTKICH
mariusz-w napisał(a):Również dla Ciebie i Twoich Bliskich.
mariusz-w napisał(a):... a o @ i odpowiedzi pamiętam
Po niedługiej chwili dojeżdżamy do Tyndrum
Bardzo chciałbym się tam teraz znów znaleźć
Fatamorgana napisał(a):Cześć Brother!
Ja dopiero teraz mam czas poczytać co nieco relacji.
A tu naprodukowaliśta tyle że hej!
Mam nadzieję, że w końcu usiadłeś nieco na d..e i dasz trochę czasu na wytchnienie i spokojne przetrawienie Twych relacji bo już nie nadążam za Tobą w tych podróżach.
Fatamorgana napisał(a):Widzę że:
... Tyndrum...
Widzę że i knajpka przy stacji Fogo o której Ci pisałem tez tam dalej jest...
Dobre jadło tam dają. No i "nasza obsługa" ze słowiańskich krajów.
Fatamorgana napisał(a):Bardzo sie cieszę, że wycisnęliście ze Szkocji tyle ile się dało i przede wszystkim, że duch W.W. był dla was- miłośników wolności i włóczęgi - łaskawy i pogodę Wam załatwił całkiem całkiem.
Piękna sprawa ten zimowy szal na szczytach tam...
ŁAŁ! Ci się poszczęściło z tą "bielizną".
Fatamorgana napisał(a):Gratuluję i miło mi, że coś tam mogłem podpowiedzieć no i że są tego efekty jak widać.
Szkocja jest jak wirus- raz zobaczysz tę prawdziwą, odległą i pustą Szkocję i nie ma takiej rzeczy, która wyrzuci te obrazy z głowy.
Fatamorgana napisał(a):A co - chcesz się wybrać do miejsca gdzie papież spoglądał na Mont Blanc?
Czy pierwszy włoski Park Narodowy Gran Paradiso ciągnie?
Generalnie plan jest już z grubsza ustalony, natomiast to, o co pytam (ale nikt chyba z Cropelkowiczów tam nie był bo się nie odezwał) MOGŁOBY być małym kwiatkiem do kozucha.
tony montana napisał(a):Ostatnio mniej mnie na forum z powodu kłopotów zdrowotnych i gorączki załatwiania spraw z tym związanych, niestety parę rzeczy się "posypało"
Generalnie plan jest już z grubsza ustalony, natomiast to, o co pytam (ale nikt chyba z Cropelkowiczów tam nie był bo się nie odezwał) MOGŁOBY być małym kwiatkiem do kozucha.
Fatamorgana napisał(a):No właśnie się odezwał przecież... zadał nawet pytania...
Problem w tym, że Dolina Aosty jest długa i ma wiele "w pobliżu".
Dawaj na PW.
Dzięki za życzenia- ODWZAJEMNIAM!
kaszubskiexpress napisał(a):To życzę poukładania do kupy i zdrowia.
maslinka napisał(a):Ależ miałam nadrabiania! Ale to była czysta przyjemność.
Tony, dzięki za relację z mega ciekawego kierunku. Klimat w Szkocji jest niesamowity i oddałeś go na zdjęciach; tak mi się wydaje, bo nigdy tam nie byłam
Edynburg wygląda ciekawie, ale Lochy, zamki i kościółki to jest to, po co tam się jedzie! Tak myślę, bo nie byłam
Życzę Ci w tym roku równie ciekawych, a może i ciekawszych podróży niż te zeszłoroczne
Pozdrav
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom