Fajnie było. Szkoda, że się skończyło.
Tony, świątecznie wesel się i raduj, kolejne wypady koniecznie planuj.
Kenik napisał(a):Fajnie było. Szkoda, że się skończyło.
Tony, świątecznie wesel się i raduj, kolejne wypady koniecznie planuj.
tony montana napisał(a):Iwona75 napisał(a):tony montana napisał(a):
Wiem, że komentarze wpisywało o wiele więcej osób i jest to dość stała grupa miłych mi osób, chciałbym oczywiście, abyście byli jeszcze bardziej aktywni, ale wymagać tego nie mogę
tony
No dobra Tony, przyznaję że jestem poniżej średniej, ale mam w związku z tym dla Ciebie gratisa. Będziesz pierwszą osobą z grona Cromaniaków, o której wspomnę na mini blogu pisanym w połączeniu z moją zawodową stroną int.
Podoba Ci się ?
Iwonko przepraszam Cie!! Ty tez jestes oczywiscie "powyzej sredniej" !!
Nie gniewaj sie wybacz
Dziekuje, wprowadzisz mnie w szczegoly jesli chodzi o te stronke?
tony montana napisał(a):[b]Serdeczne dzięki za odwiedzanie, SZCZEGÓLNIE ZA KOMENTARZE, dzięki nim wiem, że nie piszę w eter
tony montana napisał(a):Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących Świąt dla WSZYSTKICH
Iwona75 napisał(a):Założenie strony wiązało się z pracą ( jakoś trzeba się w sieci rozreklamować), równocześnie powstał pomysł pisania podróżniczego mini bloga, gdzie można pooglądać miejsca w których bywam prywatnie ( choć niektóre "zaliczyłam" również zawodowo
). W tym miejscu nie chcę sobie robić reklamy, bo nie wiem jak zostałoby to przyjęte, więc namiary chętnie podeślę na priv.
Pozdrawiam serdecznie - Iwona
mariusz-w napisał(a):Oglądałem i czytałem w miarę systematycznie, z komentarzem gorzej ... jakoś czasu mniej coś u mnie ostatnio bywa.
Ale podróż się podobała, może tym bardziej ... iż po zupełnie nie znanych mi terenach.
tony montana napisał(a): Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących Świąt dla WSZYSTKICH
mariusz-w napisał(a):Również dla Ciebie i Twoich Bliskich.
mariusz-w napisał(a):... a o @ i odpowiedzi pamiętam
Po niedługiej chwili dojeżdżamy do Tyndrum
Bardzo chciałbym się tam teraz znów znaleźć
Fatamorgana napisał(a):Cześć Brother!![]()
Ja dopiero teraz mam czas poczytać co nieco relacji.
A tu naprodukowaliśta tyle że hej!
Mam nadzieję, że w końcu usiadłeś nieco na d..e i dasz trochę czasu na wytchnienie i spokojne przetrawienie Twych relacji bo już nie nadążam za Tobą w tych podróżach.
Fatamorgana napisał(a):Widzę że:
... Tyndrum...
Widzę że i knajpka przy stacji Fogo o której Ci pisałem tez tam dalej jest...![]()
![]()
Dobre jadło tam dają. No i "nasza obsługa" ze słowiańskich krajów.![]()
![]()
Fatamorgana napisał(a):Bardzo sie cieszę, że wycisnęliście ze Szkocji tyle ile się dało i przede wszystkim, że duch W.W. był dla was- miłośników wolności i włóczęgi - łaskawy i pogodę Wam załatwił całkiem całkiem.
Piękna sprawa ten zimowy szal na szczytach tam...
ŁAŁ! Ci się poszczęściło z tą "bielizną".![]()
![]()
![]()
Fatamorgana napisał(a):Gratuluję i miło mi, że coś tam mogłem podpowiedzieć no i że są tego efekty jak widać.
Szkocja jest jak wirus- raz zobaczysz tę prawdziwą, odległą i pustą Szkocję i nie ma takiej rzeczy, która wyrzuci te obrazy z głowy.
Fatamorgana napisał(a):A co - chcesz się wybrać do miejsca gdzie papież spoglądał na Mont Blanc?
Czy pierwszy włoski Park Narodowy Gran Paradiso ciągnie?
Generalnie plan jest już z grubsza ustalony, natomiast to, o co pytam (ale nikt chyba z Cropelkowiczów tam nie był bo się nie odezwał) MOGŁOBY być małym kwiatkiem do kozucha.
tony montana napisał(a):Ostatnio mniej mnie na forum z powodu kłopotów zdrowotnych i gorączki załatwiania spraw z tym związanych, niestety parę rzeczy się "posypało"
Generalnie plan jest już z grubsza ustalony, natomiast to, o co pytam (ale nikt chyba z Cropelkowiczów tam nie był bo się nie odezwał) MOGŁOBY być małym kwiatkiem do kozucha.
Fatamorgana napisał(a):No właśnie się odezwał przecież... zadał nawet pytania...![]()
![]()
Problem w tym, że Dolina Aosty jest długa i ma wiele "w pobliżu".
Dawaj na PW.
Dzięki za życzenia- ODWZAJEMNIAM!
kaszubskiexpress napisał(a):To życzę poukładania do kupy i zdrowia.
maslinka napisał(a):Ależ miałam nadrabiania!Ale to była czysta przyjemność.
Tony, dzięki za relację z mega ciekawego kierunku. Klimat w Szkocji jest niesamowity i oddałeś go na zdjęciach; tak mi się wydaje, bo nigdy tam nie byłam![]()
Edynburg wygląda ciekawie, ale Lochy, zamki i kościółki to jest to, po co tam się jedzie! Tak myślę, bo nie byłam![]()
![]()
Życzę Ci w tym roku równie ciekawych, a może i ciekawszych podróży niż te zeszłoroczne![]()
![]()
![]()
Pozdrav![]()
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom