tony montana napisał(a): ... a co to za pozostałe rzeczy?
Potter napisał(a):Ło matko ! Miejsca zabraknie ... Cierpliwości, luzu, dystansu ... A aktualnie to wspierającego męża, bo znowu go gdzieś powiało ...
Kenik napisał(a):Jaki tam jest piękny celtycki haft ... o matulu, ale pewnie nie będzie mi dane szczegółów obejrzeć.
jakubah napisał(a):no i mam już opisaną trasę na maj i to na tak niezwykłym forum -dziękuję
tony montana napisał(a):Kościół został zaprojektowany przez Waltera Douglasa Campbella, duke'a Argyllu i wybudowany w latach 1881-1886...
Lidia K napisał(a):To jak nowy.
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Kościół został zaprojektowany przez Waltera Douglasa Campbella, duke'a Argyllu i wybudowany w latach 1881-1886...Lidia K napisał(a):To jak nowy.
Ale za to jaki tajemniczy
mysza73 napisał(a):
A mnie się to podoba ,
nie trzeba było za bardzo marudzić .
tony montana napisał(a):...szkoda, że Nikon małych Ryanairowych rozmiarów (albo to ja) nie radzi sobie zbyt dobrze we wnętrzach oraz, gdy jest ciemno....
Potter napisał(a):Nikon i Ty najwyraźniej radzicie sobie całkiem nieźle . To wnętrze bardzo mi się podoba
tony montana napisał(a):Przydałby mi się taki landszafcik w pokoju
Potter napisał(a):E tam, najładniejsza jest tu rama
tony montana napisał(a):Potter napisał(a):A swoją drogą to jakim cudem załatwiliście sobie TAKĄ pogodę w tych okolicach ...
tony montana napisał(a):tony montana napisał(a):Przydałby mi się taki landszafcik w pokojuPotter napisał(a):E tam, najładniejsza jest tu rama
Nieco chropowata... może i starsza od tego całego kościoła...
tony montana napisał(a):Kenik napisał(a):Jaki tam jest piękny celtycki haft ... o matulu, ale pewnie nie będzie mi dane szczegółów obejrzeć.
Nie tylko hafty tam były zacne droga Koleżanko Kenik
piotrf napisał(a):
To że kościół jest "młody" nie znaczy wcale , że nie został zbudowany z bloków kamiennych znacznie starszych
Pozdrawiam
Piotr
Kenik napisał(a):Jaki tam jest piękny celtycki haft ... o matulu, ale pewnie nie będzie mi dane szczegółów obejrzeć.
tony montana napisał(a):Nie tylko hafty tam były zacne droga Koleżanko Kenik
Kenik napisał(a):Ależ wiem, wiem ... tylko w tych surowych wnętrzach to ten celtic, aż bije po oczach. Tym bardziej, że innych nie widzę.
tony montana napisał(a):Jako, że przegapiliśmy miejsce dobre do zatrzymania się po drugiej stronie, a czas naglił - mamy dalej PLAN poprzestaliśmy na obserwacji Zamku i nie tylko, z tego miejsca
i
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Jako, że przegapiliśmy miejsce dobre do zatrzymania się po drugiej stronie, a czas naglił - mamy dalej PLAN poprzestaliśmy na obserwacji Zamku i nie tylko, z tego miejsca
i
Pokaż, co to był za PLAN ,
bo cosik mi się nie chce wierzyć, że miałeś PLAN .
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Jako, że przegapiliśmy miejsce dobre do zatrzymania się po drugiej stronie, a czas naglił - mamy dalej PLAN poprzestaliśmy na obserwacji Zamku i nie tylko, z tego miejsca
i
Pokaż, co to był za PLAN ,
bo cosik mi się nie chce wierzyć, że miałeś PLAN .