Re: Noclegi Bratuś
napisał(a) miro.t » 20.02.2015 21:21
Mieszkałem i na parterze i na piętrze. Generalnie dom jest podzielony tak, że parter to od rodziców, a piętra od dzieci.
Parter jak tam jeździłem był wystrojem najstarszy, ale i najtańszy. Raz mieszkałem w apartmanie dwupokojowym na samym końcu korytarza, a raz w środkowym jednopokojowym.
Ten dwupokojowy to nawet był OK, osobna sypialnia z ubikacją, druga z łazienką i balkonem, osobny aneks kuchenny i balkon z pięknym widokiem. Ten środkowy to już niestety jest ciasny ( byliśmy z kilkuletnim dzieckiem) dla dwóch osób może i OK. Aneks kuchenny jest na balkonie. Wieczorami przy robieniu i wcinaniu kolacji mieliśmy odwiedziny różnorakich stworzonek (chyba koniki polne, jaszczurki, kotki).
Piętro to całkiem inny standard. Należy do młodszego syna. Mieliśmy bardziej przestronny apartman z małym balkonikiem i aneksem kuchennym.
Za domem maja swój ogród oliwny a powyżej sa fajne skałki można z nich robić ciekawe zdjęcia Promajny. Ze względu na dziecko większość czasu spędzaliśmy właśnie tam. Do plaż jest raczej po równo, najbliżej jest do pólek skalnych na których można się opalać i popływać.
Nie wiem czy ci to wystarczy.