Wszystko ładnie, pięknie, tylko z ostatniego odcinka relacji nie widać zdjęć.
A szczególnie wierzy.
MlodyLeo napisał(a):Witam. Super relacja z tego pieknego mjejsca. My w Bratusie spędziliśmy ostatni tydzień lipca, lecz ze względu na to że mieszkaliśmy chyba w ostatnim domu w Bratusie następny to chyba już Promajna plazowalismy w Promajnie. Tu mieszkaliśmy
Wybraliśmy się któregoś dnia na plaże w Bratusie I musze przyznać że odnieslismy wrażenie może mylne, ale wydawało nam się że była bardziej zatłoczone niż ta w Promajnie. Dlatego tez poszliśmy plaża w stronę Krwawicy i jakieś 200m dalej znaleźliśmy swój azyl, luz na plaży cisza spokój
osjann napisał(a): Co do cen to trzeba trochę się nagimnastykować (patrz. powysyłać @) żeby znaleźć dobry apartament w dobrej cenie. Mnie się udało na Pagu za 45 euro 20 m. do morza
osjann napisał(a):Super relacja Co do cen to trzeba trochę się nagimnastykować (patrz. powysyłać @) żeby znaleźć dobry apartament w dobrej cenie. Mnie się udało na Pagu za 45 euro 20 m. do morza
Janusz Bajcer napisał(a):osjann napisał(a): Co do cen to trzeba trochę się nagimnastykować (patrz. powysyłać @) żeby znaleźć dobry apartament w dobrej cenie. Mnie się udało na Pagu za 45 euro 20 m. do morza
Ilość osób, termin
Powrót do Nasze relacje z podróży