Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brak wody.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cezar000
Cromaniak
Brak wody.

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 02.07.2004 20:50

Spotkałem znajomego,który jedzie do Chorwacji i powiedział ,że nie pojedzie w jeden region bo tam brak wody i tylko beczkowozy ją dowożą.
Czy wiecie jaki to region?
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 02.07.2004 21:14

cezar000, prosiłem cię dupku, abyś zniknął z Forum. Woda w Chorwacji jest wszędzie.

Polo :D
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 02.07.2004 21:21

Tak myślałem ,ze się objawisz .Stchórzyłeś przed kobietą (a to ja),więc skazuję cię na wieczną banicję.POLO jako klon jesteś skończony.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 02.07.2004 22:17

Zapomniałem dodać ,że spotkałem tego znajomego w tamtym roku jak były pożary,ale ,,niezawodnie'' zapomniałem to dodać. :wink:
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 28.07.2004 09:29

Moge się mylić ale na wyspach może być problem z wodą. W porcie w Zadarze widziałem taki malutki tankowiec który ewidętnie tankował wodę, czy była to woda na własne potrzeby czy też może miała ona dotrzeć na jakąś nieodległą małą wyspę, trudno mi powiedzieć. Może wypowie się ktoś kto był na jakieś małej wyspie i wie coś więcej na ten temat.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone