Krystof napisał(a):jak mięso peklować, żeby się nie zepsuło, a cebulka w środku była?
Krystof napisał(a):Że tak zapytam wszystkich tu dyskutujących - ALE O CO CHODZI ?-
rzecz w tym, że Parasol z Duce ukradł jastrzębia z dziupli - wiem, bo nie byłem w Duce, ale mam parasol ...
to znaczy miałem, bo zostawiłem w śmietniku w Vieste (półwysep Gargano)!
kaeres napisał(a):No gościu z tematem przytrollował zamiast normalnie opisać stan rzeczy to obraża. Ale nic tam.
Mnie się zdarzyło w Egipcie, że jak zakosili mi ręcznik czy leżak to właśnie Polak.
Nie dopytywałem skąd są tylko grzecznie uzmysławiałem powodując czerwone policzki ze wstydu.
kaeres napisał(a):No gościu z tematem przytrollował zamiast normalnie opisać stan rzeczy to obraża. Ale nic tam.
Mnie się zdarzyło w Egipcie, że jak zakosili mi ręcznik czy leżak to właśnie Polak.
Nie dopytywałem skąd są tylko grzecznie uzmysławiałem powodując czerwone policzki ze wstydu.
anakin napisał(a):kaeres napisał(a):No gościu z tematem przytrollował zamiast normalnie opisać stan rzeczy to obraża. Ale nic tam.
Gorol!!!!
Na bank......gorol!!!!
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne