AndrzejJ. napisał(a):Krystof napisał(a):a tam takie uogólnienia znowu ... ja na ten przykład w Duce nie byłem i mi nic nie ukradli!
A miałeś parasol?
Pewnie miał i dlatego bał się do Duce jechać bo tam kradną
Georgia napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Krystof napisał(a):a tam takie uogólnienia znowu ... ja na ten przykład w Duce nie byłem i mi nic nie ukradli!
A miałeś parasol?
Pewnie miał i dlatego bał się do Duce jechać bo tam kradną
krzysiek_176 napisał(a):Poważne forum a rozmowa prowadzona na takim poziomie. Czy nie ma moderatora, który od razu usunął by taki temat?
Gratulacje dla tego Pana z Bytomia za interesujący temat.
krakuscity napisał(a):krzysiek_176 napisał(a):Poważne forum a rozmowa prowadzona na takim poziomie. Czy nie ma moderatora, który od razu usunął by taki temat?
Gratulacje dla tego Pana z Bytomia za interesujący temat.
To auto jest na sprzedaż? Bo widzę, że jest w ciemnościach jakby w "dziupli " parkowało.
krzysiek_176 napisał(a): Tak to autko jest w dziupli. Za niedługo znajdzie się tu Twoje i powoli zacznę je rozbierać i sprzedawać części.
krakuscity napisał(a):krzysiek_176 napisał(a): Tak to autko jest w dziupli. Za niedługo znajdzie się tu Twoje i powoli zacznę je rozbierać i sprzedawać części.
Napisz adres to Ci je podeśle.
Mam ubezpieczone.
Też pozdrawiam.
Krystof napisał(a):Że tak zapytam wszystkich tu dyskutujących - ALE O CO CHODZI ?-
rzecz w tym, że Parasol z Duce ukradł jastrzębia z dziupli - wiem, bo nie byłem w Duce, ale mam parasol ...
to znayczy miałem, bo zostawiłem w śmietniku w Vieste (półwysep Gargano)!
puni napisał(a):A tak na poważnie to zastanawiam się skąd się ci wszyscy malkontenci biorą? Może złączyc wszystkie podobne wątki w jeden:
"Jak ja k***** nienawidzę CRO!"
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne