Brak krytyki powoduje upośledzenia na każdym organiźmie.Dlatego Was tak zabolała moja wcześniejsza wypowiedź na temat cen w cro.
Każdy ma swoje zdanie,a to jest moje.Ja nie krytykuje Was za Wasze opinie,ale za to Wy możecie mnie krytykować(?).Czy to jest jakaś sekta?
Nikt tu nie może nagatywnie wypowiedzieć się na temat Chorwacji?
Ja się wypowiedziałam i ...same obelgi i uszczypliwości.Ale Wasze wypowiedzi są świadectwem Waszej inteligencji.
W HR jest ładnie,ale ceny są dla mnie za wysokie.Nie zarabiam widocznie tyle co Wy.Ale to chyba możliwe i dopuszczalne?Jak myślicie?
Dla jednego tanio,dla drugiego drogo.Dla mnie te"kilka groszy"(50gr dokładnie)na litrze paliwa to spory wydatek.Mam samochód 2,5TDI z do którego wlewam 70l oleju napędowego.Zrobiliśmy w obie strony ponad 3200km.To chyba troszkę wychodzi?No ale cóż,dla niektórych to może być taniocha...
Jest wiele pięknych miejsc na świecie.Szkoda mi więc czasu i pieniędzy na stacjonowanie w jednym miejscu co roku.Ale to też moje zdanie i opinia.Chyba mogę ją mieć-to wolny kraj!
Czekam teraz na grad obelg skierowanych w moją stronę,bo takie jest właśnie to forum...Zagryź tego co mówi co innego...(niż wielbicielke cro.)