Gosia i Marek napisał(a):dagiesza napisał(a)::o witam, jeszcze dzisiaj podpytam jak nazywa się ten mały camp i czy potraficie coś powiedzieć o innych campach w okolicy Sutivanu
pozdrav
http://www.sutivan.hr/iznajmljivaci/kamp/index.htm tu jest strona campu i widać nawet kampera:) Z tego co nam wiadomo to jest jedyny camp w Sutivanie. Zjeździliśmy okolice i pytaliśmy ludzi i wszyscy mówili, ze w tej okolicy to tylko tutaj. Pojechaliśmy też do Povlja, ale tam też nie ma.
Mi$iek napisał(a):wiecie co... nowy tu jestem ale otwarcie powiem, że denerwują mnie te wasze odliczanki do wyjazdów... ja w tym roku castorama i urządzanie mieszkania....
ale ok, zostało mi około 400 dni :)
mimik napisał(a):Obejżałem sobie stronę tego campu ale jakoś nie widzę tam adresu ani żadnego innego namiaru. Możesz macie jakieś dane. Np współrzędne GPS czy coś w ten deseń. Bedę wdzięczny bo już na 95% właśnie tam chcę sie wybrać i fajnie by było trafić bez zbędnego szukania.
Mi$iek napisał(a):wiecie co... nowy tu jestem ale otwarcie powiem, że denerwują mnie te wasze odliczanki do wyjazdów... ja w tym roku castorama i urządzanie mieszkania....
ale ok, zostało mi około 400 dni :)
Powrót do Nasze relacje z podróży