Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brac & Primosten 2011

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2012 08:10

..zostawiam i ja swoj slad:)
mimik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimik » 23.06.2012 12:49

Gosia i Marek napisał(a):
dagiesza napisał(a)::o witam, jeszcze dzisiaj podpytam :lol: jak nazywa się ten mały camp i czy potraficie coś powiedzieć o innych campach w okolicy Sutivanu :?: :roll: :wink:
pozdrav

http://www.sutivan.hr/iznajmljivaci/kamp/index.htm tu jest strona campu i widać nawet kampera:) Z tego co nam wiadomo to jest jedyny camp w Sutivanie. Zjeździliśmy okolice i pytaliśmy ludzi i wszyscy mówili, ze w tej okolicy to tylko tutaj. Pojechaliśmy też do Povlja, ale tam też nie ma.

Obejżałem sobie stronę tego campu ale jakoś nie widzę tam adresu ani żadnego innego namiaru. Możesz macie jakieś dane. Np współrzędne GPS czy coś w ten deseń. Bedę wdzięczny bo już na 95% właśnie tam chcę sie wybrać i fajnie by było trafić bez zbędnego szukania. :D :papa:
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 23.06.2012 16:58

No to i ja coś dodam. Bardzo fajna relacja, zdjęcia prześliczne. Ja już nie mogę się doczekać, to już tylko 14 DDW :D :lol: :P
Mi$iek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mi$iek » 23.06.2012 17:18

wiecie co... nowy tu jestem ale otwarcie powiem, że denerwują mnie te wasze odliczanki do wyjazdów... :( ja w tym roku castorama i urządzanie mieszkania....

ale ok, zostało mi około 400 dni :):)
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 23.06.2012 17:32

Mi$iek napisał(a):wiecie co... nowy tu jestem ale otwarcie powiem, że denerwują mnie te wasze odliczanki do wyjazdów... :( ja w tym roku castorama i urządzanie mieszkania....

Sorki, ale tak już jest. U mnie od ostatniego pobytu w Chorwacji minęło 1062 dni, więc daj się pocieszyć :roll: :lol: :D 8O
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 23.06.2012 22:48

mimik napisał(a):Obejżałem sobie stronę tego campu ale jakoś nie widzę tam adresu ani żadnego innego namiaru. Możesz macie jakieś dane. Np współrzędne GPS czy coś w ten deseń. Bedę wdzięczny bo już na 95% właśnie tam chcę sie wybrać i fajnie by było trafić bez zbędnego szukania. :D :papa:

Mimiku, myślę, że nie będzie trudno znaleźć - Sutivan niewielki
:D Ale zawsze moźna napisać maila z prośbą o adres - na pewno podadzą:)
Kiedy wyjazd? W lipcu jak zwykle? My musieliśmy zmienić plany - miał być początek lipca - będzie druga połowa sierpnia. Brać lub Korcula lub...?
mimik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimik » 24.06.2012 06:36

Hejka :D Ania

Miło Cię znowu spotkać. Termin naszego wyjazdu jest niestety uzależniony od przerwy remontowej w moim zakładzie pracy. Przeważnie jest to początek sierpnia. W tym roku planuję wyjechać 29 lub 30 lipca. Jeszcze zobaczymy jak będzie bo 29 najstarszy syn wraca z jakiegoś swojego zgrupowania i może trzeba będzie ten jeden dzień poświęcić na jakieś przepranie rzeczy czy inne takie :D. W każdym razie termin już jest, miejsce też praktycznie wybrane więc teraz pozostaje jeszcze jakoś przeżyć te prawie półtora miesiąca :evil:
Jarek999
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek999 » 25.06.2012 06:55

Mi$iek napisał(a):wiecie co... nowy tu jestem ale otwarcie powiem, że denerwują mnie te wasze odliczanki do wyjazdów... :( ja w tym roku castorama i urządzanie mieszkania....

Na pocieszenie mam podobnie i też liczę, że zostało mi ok 380 DDW :( , Ale cieszę się radością innych i czekam z niecierpliwością na ich relacje z tego roku :D

pozdrawiam i życzę wszystkim
udanych wakacji :D
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 25.06.2012 14:39

Relacja fajna, ja do wyjazdu mam za dużo (niestety), żeby tu podawać, może w 2013r.
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży