Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brac - kwatery godne polecenia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
meg
Podróżnik
Brac - kwatery godne polecenia

Nieprzeczytany postnapisał(a) meg » 30.12.2008 01:29

w tym roku zamierzamy z rodzina wyjechać na wyspę Brac. Jedziemy w czwórkę - w tym 10 latek i moja mama więc szukam apartamentu z dwoma sypialniami. W zeszłym roku kwatere znalazłam przez biuro - adrialin, do Baśki ( KrK) - polecam i biuro i miejsce, ale w tym roku nie chcemy jechac na 7 dni, jak wyznacza to większosc biur , tylko na 10 - 12. Szukam więc polecanego i sprawdzonego pośrednika lub - najchętniej od razu jekiegos sprawdzonego miejsca. Nie musi być w totalnej gluszy, bo w takiej mieszkam na co dzień :-) . i miłoby było, gdyby chociaż podczas wakacji, wyjście na lody i do jakiejś przyjemnej knajpki, nie bylo wyprawą :-)
proszę o pomoc bo nie chcę przezyć tego, co w zeszlym sezonie,kiedy poszukiwania kwatery doprowadziły mnie do rozpaczy.[/b]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 30.12.2008 02:15

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203&start=0

Witaj, tu moja relacja, gdzie dokładnie opisałam wyspę Brac.
Są w niej też namiary na apartament w którym mieszkaliśmy w Supetar blisko plaży :)
Pozdrawiam
meg
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) meg » 30.12.2008 12:10

Bardzo Ci dziekuję - zaraz wszystko przeczytam i obejrzę :-)

jedynym miejscem, które poznalam, była Baska na Krk - poza zwiedzeniem niemal całej Chorwacji jeszcze przed ichniejszą wojną, ale niewiele z tamtego czasu pamiętam...
Czy ktoś z Was zna i Baskę i Supertar i może porownac te dwie miejscowości ?
Już będąc na Krk pojechaliśmy zwiedzić miejscowość Krk i trochę nas zraziła jej halaśliwość i taki klimat Sopotu.
I czy sa jakies róźnice w kosztach utrzymania - jedzenia itp - pomiędzy różnymi miejscami na Brac ?
dziekuje :lol:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 30.12.2008 12:49

meg napisał(a):Bardzo Ci dziekuję - zaraz wszystko przeczytam i obejrzę :-)

jedynym miejscem, które poznalam, była Baska na Krk - poza zwiedzeniem niemal całej Chorwacji jeszcze przed ichniejszą wojną, ale niewiele z tamtego czasu pamiętam...
Czy ktoś z Was zna i Baskę i Supertar i może porownac te dwie miejscowości ?
Już będąc na Krk pojechaliśmy zwiedzić miejscowość Krk i trochę nas zraziła jej halaśliwość i taki klimat Sopotu.
I czy sa jakies róźnice w kosztach utrzymania - jedzenia itp - pomiędzy różnymi miejscami na Brac ?
dziekuje :lol:

Krk czy Supetar..Supetar zdecydowanie mniej hałaśliwe :)
Ja zawsze jeżdżę we wrześniu więc wszędzie wtedy jest spokojnie :)
Krk na wyspie też nie był we wrześniu już hałaśliwy....
Jednak na wyspę krk jest się łatwiej dostać, pewnie dzięki temu jest częściej odwiedzana.
Nie ma różnicy choć w Bol czy w Milnej było trochę droższej niż w Supetar.

Pozdrawiam
meg
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) meg » 30.12.2008 13:41

Twoje odpowiedzi to miód na moje serce - może w tym roku szybciej znajdę miejscowość - już prawie na 100% to Supetar.Hurra! Teraz kolej na szukanie tam kwatery więc moja prośba o namiary baaardzo aktualna.
tu mróz - -10 stopni, a ja już myśle o wakacjach i od razu cieplej i jest o czym marzyć:-)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 30.12.2008 22:17

Wyspa Brac jest piękna..to co warte zobaczenia znajdziesz w mojej relacji, tam opisałam ogólnie wszystko co trzeba :)
Podaj mail to wyśle ci namiary.

Pozdrawiam
meg
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) meg » 31.12.2008 01:23

Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!
Mam nadzieję, że to solidna firma.... Czy może mnie ktoś uspokoić, że to solidna firma, zanim wysle zaliczkę ?
Ledwie wstalismy od stolu świątecznego, a ja juz się pakuję na wakacje :lol:
i dużo w tym Twojej zasługi :-) Dziekuję :-)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 31.12.2008 14:29

meg napisał(a):Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!
Mam nadzieję, że to solidna firma.... Czy może mnie ktoś uspokoić, że to solidna firma, zanim wysle zaliczkę ?

Jak chcesz mogę ci wysłać namiary na apartament w którym bylismy.
Właścicielka ma 3piekne wille obok siebie z dużą ilością nowych apartamentów, bardzo blisko do plaży..do centrum wolnym krokiem ok.10min.
Wydaje mi się, że bez pośredników lepiej rezerwować bo taniej, no i apartamenty są sprawdzone :)

Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 31.12.2008 14:54

Bardzo proszę o emeil dotyczacy apartamentów na Hvar koleżanko Ines. Wyspa jest piękna jak to koleżanka raczyła zauważyć w poście powyżej. Koleżance też niczego nie brakuje z tej piękności, urody i tajemniczości. Z okazji zbliżajacego 2009 roku życzę serdecznej mojej koleżance Ines dużo zdrowia, szczęścia w miłości, niskiego euro, pokażnego konta w Banku i dużo czasu wolnego w wakacje. Ciepłego Adriatyku nie życzę bo temperatura wody utrzymuje się dużo powyżej niż w Bałtyku.

:hut: Darek1
meg
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) meg » 01.01.2009 13:19

ines napisał(a):
meg napisał(a):Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!

Właścicielka ma 3piekne wille obok siebie z dużą ilością nowych apartamentów, bardzo blisko do plaży..do centrum wolnym krokiem ok.10min.
Wydaje mi się, że bez pośredników lepiej rezerwować bo taniej, no i apartamenty są sprawdzone :)

Pozdrawiam

Ines - dziękuję - chętnie je sprawdzę.

i szczęśliwego nowego roku!!!!! i wakacji cudownych !!!
Ostatnio edytowano 03.01.2009 10:40 przez meg, łącznie edytowano 1 raz
ona_007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ona_007 » 01.01.2009 14:32

Witam.
Ja również przeczytałam Twoją relację z dużym zainteresowaniem. Do tej pory jeździliśmy na Riwierę Makarską ale tym razem rozglądamy się za czymś bliżej. Supertar wydaje się być miasteczkiem bardzo urokliwym i spokojnym - szczególnie we wrześniu :) Plaże ładne - przyjazne dzieciom , zacienione ; miejsca do spacerów również są a i na wycieczki jest gdzie pojechać.
Jeśli mogłabym to chciałabym prosić o namiary na Twoja kwaterę w Supertarze . Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Najlepiej na obydwa bo nigdy nie wiem który akurat będzie działał :)

Pozdrawiam w Nowym Roku !
Marta
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.01.2009 18:05

darek1 napisał(a):Bardzo proszę o emeil dotyczacy apartamentów na Hvar koleżanko Ines. Wyspa jest piękna jak to koleżanka raczyła zauważyć w poście powyżej. Koleżance też niczego nie brakuje z tej piękności, urody i tajemniczości. Z okazji zbliżajacego 2009 roku życzę serdecznej mojej koleżance Ines dużo zdrowia, szczęścia w miłości, niskiego euro, pokażnego konta w Banku i dużo czasu wolnego w wakacje. Ciepłego Adriatyku nie życzę bo temperatura wody utrzymuje się dużo powyżej niż w Bałtyku.

:hut: Darek1

Dareczku znów jesteś :)
Ostatnio coś nie widać Cię na forum :(
Dziękuję za życzenia, Tobie również wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.01.2009 20:43

meg napisał(a):
ines napisał(a):

Pozdrawiam

Ines - dziękuję - chętnie je sprawdzę. :lol: mój adres - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

i szczęśliwego nowego roku!!!!! i wakacji cudownych !!!

Poszło na maila :)
Dziękuję i wzajemnie :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.01.2009 20:48

ona_007 napisał(a):Witam.
Ja również przeczytałam Twoją relację z dużym zainteresowaniem. Do tej pory jeździliśmy na Riwierę Makarską ale tym razem rozglądamy się za czymś bliżej. Supertar wydaje się być miasteczkiem bardzo urokliwym i spokojnym - szczególnie we wrześniu :) Plaże ładne - przyjazne dzieciom , zacienione ; miejsca do spacerów również są a i na wycieczki jest gdzie pojechać.
Jeśli mogłabym to chciałabym prosić o namiary na Twoja kwaterę w Supertarze . Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Najlepiej na obydwa bo nigdy nie wiem który akurat będzie działał :)

Pozdrawiam w Nowym Roku !
Marta

Witaj,
Wyspa Brac zrobiła na mnie ogromne wrażenie i uważam, że na wypoczynek z dzieckiem jest idealna :)
Wyspa jest bardzo ciekawa i godna zwiedzania :)
Dobre drogi, piękne widoki, cudne miasteczka z dobrymi plażami..
Supetar we wrześniu już spokojny, ludzi niedużo, staróweczka bardzo urokliwa, jest piękna plaża..
Polecam restaurację Riva przy porcie w centrum..jedzenie pyszne, ceny rozsądne i obsługa bardzo miła :)
Jeśli będą jakieś pytania to służę pomocą :)
namiary kwatery poszły na maila.

ps.Na następne wakacje polecam płw.Peljesac :)

Pozdrawiam w Nowym Roku :)
ona_007
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ona_007 » 02.01.2009 12:56

ines napisał(a):Witaj,
Wyspa Brac zrobiła na mnie ogromne wrażenie i uważam, że na wypoczynek z dzieckiem jest idealna :)
Wyspa jest bardzo ciekawa i godna zwiedzania :)
Dobre drogi, piękne widoki, cudne miasteczka z dobrymi plażami..
Supetar we wrześniu już spokojny, ludzi niedużo, staróweczka bardzo urokliwa, jest piękna plaża..
Polecam restaurację Riva przy porcie w centrum..jedzenie pyszne, ceny rozsądne i obsługa bardzo miła :)
Jeśli będą jakieś pytania to służę pomocą :)
namiary kwatery poszły na maila.

ps.Na następne wakacje polecam płw.Peljesac :)

Pozdrawiam w Nowym Roku :)

Wielkie dzięki za namiary.
Z przyczyn niezaleznych będe mogła zaplanowac dokaldną ( pi razy drzwi ) date wyjazdu dopiero pod koniec stycznia. mam nadzieję ze jakieś apartamenty jeszcze zostaną :wink:

PS Na Plejascu byliśmy już dwukrotnie - za kazdym razem z dwudniową wizyta i tylko w Trpaniu ale i tak było pieknie . Mieliśmy w tym roku wybrac Trpanj na miejsce docelowe ale niestety będzie troche za daleko.
No chyba zeby coś sie zmieniło w naszych planach - i co do daty wyjazdu i miejsca pobytu :wink: :roll:

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Marta
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje