m82m napisał(a):Potwierdzam słowa ines Supetar jest SUPER!
Byłem kilka razy .
W tym roku poza Peljesacem odwiedziłem kolejny raz to miejsce i jestem bardzo zadowolony.
Jest tam tyle możliwości różnorodnego plażowania , że nie trzeba jeździć do innych miejscowości.
Mam namiar na fajny , sprawdzony wielokrotnie i niedrogi app. 6 - 11 osób.KLIMA W CENIE!
Jeżeli ktoś szuka takiego lokum to podajcie swój e-mail, lub piszcie do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
D
ines napisał(a):meg napisał(a):Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!
Mam nadzieję, że to solidna firma.... Czy może mnie ktoś uspokoić, że to solidna firma, zanim wysle zaliczkę ?
Ledwie wstalismy od stolu świątecznego, a ja juz się pakuję na wakacje
i dużo w tym Twojej zasługi Dziekuję
Jak chcesz mogę ci wysłać namiary na apartament w którym bylismy.
Właścicielka ma 3piekne wille obok siebie z dużą ilością nowych apartamentów, bardzo blisko do plaży..do centrum wolnym krokiem ok.10min.
Wydaje mi się, że bez pośredników lepiej rezerwować bo taniej, no i apartamenty są sprawdzone
Pozdrawiam
ines napisał(a):benekt napisał(a):Ines.Jeśli mógłbym to chciałabym prosić o namiary na Twoja kwaterę w Supertarze . Mój mail :benekt1960@op.pl
Poszło na maila..W Supetar szczególnie po sezonie jest bardzo przyjemnie
Pozdrawiam
ines napisał(a):meg napisał(a):Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!
Mam nadzieję, że to solidna firma.... Czy może mnie ktoś uspokoić, że to solidna firma, zanim wysle zaliczkę ?
Ledwie wstalismy od stolu świątecznego, a ja juz się pakuję na wakacje
i dużo w tym Twojej zasługi Dziekuję
Jak chcesz mogę ci wysłać namiary na apartament w którym bylismy.
Właścicielka ma 3piekne wille obok siebie z dużą ilością nowych apartamentów, bardzo blisko do plaży..do centrum wolnym krokiem ok.10min.
Wydaje mi się, że bez pośredników lepiej rezerwować bo taniej, no i apartamenty są sprawdzone
Pozdrawiam
ines napisał(a):meg napisał(a):Bardzo Ci dziekuję - zaraz wszystko przeczytam i obejrzę
jedynym miejscem, które poznalam, była Baska na Krk - poza zwiedzeniem niemal całej Chorwacji jeszcze przed ichniejszą wojną, ale niewiele z tamtego czasu pamiętam...
Czy ktoś z Was zna i Baskę i Supertar i może porownac te dwie miejscowości ?
Już będąc na Krk pojechaliśmy zwiedzić miejscowość Krk i trochę nas zraziła jej halaśliwość i taki klimat Sopotu.
I czy sa jakies róźnice w kosztach utrzymania - jedzenia itp - pomiędzy różnymi miejscami na Brac ?
dziekuje
Krk czy Supetar..Supetar zdecydowanie mniej hałaśliwe
Ja zawsze jeżdżę we wrześniu więc wszędzie wtedy jest spokojnie
Krk na wyspie też nie był we wrześniu już hałaśliwy....
Jednak na wyspę krk jest się łatwiej dostać, pewnie dzięki temu jest częściej odwiedzana.
Nie ma różnicy choć w Bol czy w Milnej było trochę droższej niż w Supetar.
Pozdrawiam
evee napisał(a):Bardzo proszę o namiary na kwatery godne polecenia na wyspie Brac, wybieramy sie z dzięcmi (4 osoby). Z gory bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje