Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brac - kwatery godne polecenia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 17.07.2009 13:48

Poszło!
Areks1977
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Areks1977 » 17.07.2009 17:06

Jak jest możliwość też prosze na meila bo najprawdopodobnie dojdą 3 osoby do naszego wyjazdu.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 17.07.2009 18:05

poszło.
eliza_12
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eliza_12 » 18.07.2009 21:38

m82m
Proszę o przesłanie namiarów adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 19.07.2009 09:45

Proszę bardzo :D
camera
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) camera » 20.07.2009 16:01

m82m napisał(a):Potwierdzam słowa ines Supetar jest SUPER!

Byłem kilka razy .
W tym roku poza Peljesacem odwiedziłem kolejny raz to miejsce i jestem bardzo zadowolony.
Jest tam tyle możliwości różnorodnego plażowania , że nie trzeba jeździć do innych miejscowości.

Mam namiar na fajny , sprawdzony wielokrotnie i niedrogi app. 6 - 11 osób.KLIMA W CENIE!
Jeżeli ktoś szuka takiego lokum to podajcie swój e-mail, lub piszcie do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

D

Proszę podaj namiar na apm. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 20.07.2009 19:30

Proszę bardzo.Poszło. :D
Pozdrav!
Olson
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Olson » 13.01.2010 10:35

Wielka prośba do Ines, proszę podaj mi dokładny namiar na kwatery w Supetarze na emaila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wdzięczna będę baaardzo!
szala79
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szala79 » 13.01.2010 21:47

ines napisał(a):
meg napisał(a):Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!
Mam nadzieję, że to solidna firma.... Czy może mnie ktoś uspokoić, że to solidna firma, zanim wysle zaliczkę ?
Ledwie wstalismy od stolu świątecznego, a ja juz się pakuję na wakacje :lol:
i dużo w tym Twojej zasługi :-) Dziekuję :-)

Jak chcesz mogę ci wysłać namiary na apartament w którym bylismy.
Właścicielka ma 3piekne wille obok siebie z dużą ilością nowych apartamentów, bardzo blisko do plaży..do centrum wolnym krokiem ok.10min.
Wydaje mi się, że bez pośredników lepiej rezerwować bo taniej, no i apartamenty są sprawdzone :)

Pozdrawiam

Poszukuje paru apartamentów na lipcowy wyjazd, będę bardzo wdzięczna za namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ROBKOW
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ROBKOW » 14.02.2010 19:31

ines napisał(a):
benekt napisał(a):Ines.Jeśli mógłbym to chciałabym prosić o namiary na Twoja kwaterę w Supertarze . Mój mail :benekt1960@op.pl

Poszło na maila..W Supetar szczególnie po sezonie jest bardzo przyjemnie :)

Pozdrawiam

Witam
mam tę samą prośbę do Ines.
Jeżeli jest to możlliwe,proszę podaj namiary na apartamenty , w których przebywałaś w Supetarze oraz w Gradac.
Tak się składa,że na tegoroczne wakacje wybiorę prawdopodobnie te dwa miejsca. O ile znalezienie apartamentu w Supetarze nie jest problemem ( mam na myśli internet) ,to już w Gradacu ofert jakby mało.
Te dwie lokalizacje wybrałem po lekturze Twoich bardzo interesujących relacji.
Pozdrawiam. Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 04.05.2010 21:08

Odstąpię rezerwacje Supetar apartament "Tri Palme"
termin 8-17 VII rezerwacja była robiona dla 2+3 , cena za 5=osób 55Eur/noc
(klima +5Eur jeśli ktoś sobie życzy) opis miejsca w relacji Ines http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203&start=0 , mogę również coś podpowiedzieć , byłem tam w ub. roku a i w tym również się wybieram.
Niestety znajomi dla których rezerwowałem nie mogą jechać.
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 05.01.2012 20:11

ines napisał(a):
meg napisał(a):Ines - tak mnie zdopingowalaś i zachęcilaś, że dzisiaj przejrzałam ofertę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wstępnie zarezerwowałam apartament w Supetarze!
Mam nadzieję, że to solidna firma.... Czy może mnie ktoś uspokoić, że to solidna firma, zanim wysle zaliczkę ?
Ledwie wstalismy od stolu świątecznego, a ja juz się pakuję na wakacje :lol:
i dużo w tym Twojej zasługi :-) Dziekuję :-)

Jak chcesz mogę ci wysłać namiary na apartament w którym bylismy.
Właścicielka ma 3piekne wille obok siebie z dużą ilością nowych apartamentów, bardzo blisko do plaży..do centrum wolnym krokiem ok.10min.
Wydaje mi się, że bez pośredników lepiej rezerwować bo taniej, no i apartamenty są sprawdzone :)

Pozdrawiam

Witam! Jeśli to możliwe mogłabyś mi przesłać Ines namiary na te apartamenty? Z góry dziękuję
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aniasmo
Autostopowicz
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniasmo » 30.07.2014 12:14

Hej Ines,

moglabym prosic o namiar na zaufane kwatery?

ines napisał(a):
meg napisał(a):Bardzo Ci dziekuję - zaraz wszystko przeczytam i obejrzę :-)

jedynym miejscem, które poznalam, była Baska na Krk - poza zwiedzeniem niemal całej Chorwacji jeszcze przed ichniejszą wojną, ale niewiele z tamtego czasu pamiętam...
Czy ktoś z Was zna i Baskę i Supertar i może porownac te dwie miejscowości ?
Już będąc na Krk pojechaliśmy zwiedzić miejscowość Krk i trochę nas zraziła jej halaśliwość i taki klimat Sopotu.
I czy sa jakies róźnice w kosztach utrzymania - jedzenia itp - pomiędzy różnymi miejscami na Brac ?
dziekuje :lol:

Krk czy Supetar..Supetar zdecydowanie mniej hałaśliwe :)
Ja zawsze jeżdżę we wrześniu więc wszędzie wtedy jest spokojnie :)
Krk na wyspie też nie był we wrześniu już hałaśliwy....
Jednak na wyspę krk jest się łatwiej dostać, pewnie dzięki temu jest częściej odwiedzana.
Nie ma różnicy choć w Bol czy w Milnej było trochę droższej niż w Supetar.

Pozdrawiam
evee
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) evee » 26.05.2019 00:14

Bardzo proszę o namiary na kwatery godne polecenia na wyspie Brac, wybieramy sie z dzięcmi (4 osoby). Z gory bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 26.05.2019 06:32

evee napisał(a):Bardzo proszę o namiary na kwatery godne polecenia na wyspie Brac, wybieramy sie z dzięcmi (4 osoby). Z gory bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Gdzie na Braču? Bo chyba masz jakieś przemyślane, upatrzone miejsca? To jest dość spora wyspa.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje