ines napisał(a):ona_007 napisał(a):Witam.
Ja również przeczytałam Twoją relację z dużym zainteresowaniem. Do tej pory jeździliśmy na Riwierę Makarską ale tym razem rozglądamy się za czymś bliżej. Supertar wydaje się być miasteczkiem bardzo urokliwym i spokojnym - szczególnie we wrześniu Plaże ładne - przyjazne dzieciom , zacienione ; miejsca do spacerów również są a i na wycieczki jest gdzie pojechać.
Jeśli mogłabym to chciałabym prosić o namiary na Twoja kwaterę w Supertarze . Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Najlepiej na obydwa bo nigdy nie wiem który akurat będzie działał
Pozdrawiam w Nowym Roku !
Marta
Witaj,
Wyspa Brac zrobiła na mnie ogromne wrażenie i uważam, że na wypoczynek z dzieckiem jest idealna
Wyspa jest bardzo ciekawa i godna zwiedzania
Dobre drogi, piękne widoki, cudne miasteczka z dobrymi plażami..
Supetar we wrześniu już spokojny, ludzi niedużo, staróweczka bardzo urokliwa, jest piękna plaża..
Polecam restaurację Riva przy porcie w centrum..jedzenie pyszne, ceny rozsądne i obsługa bardzo miła
Jeśli będą jakieś pytania to służę pomocą
namiary kwatery poszły na maila.
ps.Na następne wakacje polecam płw.Peljesac
Pozdrawiam w Nowym Roku
Witam serdecznie czy dało by rade jeszcze mi podesłać adresiki z noclegami też szukam coś fajnego i może trochę tańszego na wyjazd z dziećmi do Chorwacji. Mój adresik adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl