Dziękuję za wspaniałą relację,którą jak pisałam wcześniej na pewno wykorzystam jako przewodnik po wyspie w tym roku.
Mam jedno pytanie : dlaczego mieszkając w okolicach Krakowa nie jeździsz przez Węgry i Słowację ?
Abakus68 napisał(a): Chorwacja to nie tylko miejsce dobrego wypoczynku, ale również miejsce ciekawego posiłku i wciągającej historii. Miejsce godne wściubienia nosa w każdy możliwy zakamarek!!!
Abakus68 napisał(a): – Powrót -
Abakus68 napisał(a):Brać jest cudowną wyspą, ale to nie jest miejsce, które daje darmo. Wyspie trzeba ofiarować czas, a wtedy ona odpłaca niezmierzoną urodą…
beatabm napisał(a):Szkoda że koniec relacji z WIELKĄ KLASĄ. Autorze stworzyłeś coś wspaniałego. Dziękuję
Abakus68 napisał(a):ale to, jak widać kaskadę Škrip, Splitska i Jadran... To jest miód.
travel napisał(a):...Mam jedno pytanie : dlaczego mieszkając w okolicach Krakowa nie jeździsz przez Węgry i Słowację ?
agata26061 napisał(a):....z chęcią zapoznam się z Waszymi planami na przyszły rok....
pawel silesia napisał(a):... nie przeczytam całej od razu - będę sobie dawkował.
Bilety kupione poprzedniego dnia