napisał(a) Abakus68 » 17.12.2017 19:49
Katerina napisał(a):OMG, święta, kolędy i ten odcinek - łza mi się w oku zakręciła - serio
Ze wzruszenia i ze śmiechu (
„nije lopov, to je idiot”
)
Wiesz jakie to miłe, gdy się dowiaduję, że jeszcze potrafię doprowadzić kobietę do łez wzruszenia:)
Katerina napisał(a):Zazdroszczę lokalsom z tych wszelkich miejscowości ich miejsc spotkań - to jest szczególnie urocze
beatabm napisał(a):Zazdroszczę im też tego ze mają czas się spotykać, że nie gonią jak wariaci
Pamiętam w małej wiosce, gdzie mieszkałem za bardzo młodu i gdzie potem wróciłem te ławeczki przed gospodarstwami, gdzie staruszkowie przesiadywali, te zloty Koła Gospodyń Wiejskich codziennie w maju kole krzyża, czy też zloty Koła Wytrawnych Smakoszów Wina "la patyk" przy sklepach GS SCH... Postawię taką tezę. Internet zniszczył w nas umiejętność spotykania się z rówieśnikami. A sms-y zniszczyły w nas dawną umiejętność bajania... Szacun dla tamtych pokoleń!
travel napisał(a):Zwariowałeś
Kto chciałby zrezygnować z czytania Twojej relacji
Tak pięknie piszesz....
To dosyć trudne, kiedy szczęka opada po przeczytaniu takich słów na stół, nie spodziewałem się takiej miłej oceny... Dziękuję
beatabm napisał(a):Uparcie twierdzę ze jesteś Autorem jednej z najciekawszych relacji na CROpli a Ty uważasz że ktoś zrezygnuje z czytania???? Oszalałeś chyba
To jeszcze trudniejsze gdy w krótkim okresie czasu ta sama szczęka opada na stół po raz drugi Pal licho, że zęby już się lekko ruszają, ale dziewczyny - dziękuję - nie zasłużyłem...
Katerina napisał(a):Dziewczyny, uważajcie z komplementami, bo nam Zdzisław (choć mu skromność z oczu patrzy) odfrunie jak balonik i tyle będzie z dalszego ciągu relacji
Ale ja oczywiście dołączam do chwalących
Dziękuję Kasiu, mam jakby co szpilkę obok, jakbym się nadął to jako ten masochista, który wyda na torturach wszystko... z wdzięczności... wbiję ją sobie w 4 litery:)