jan_s1 napisał(a):Fatamorgana napisał(a):
Wszystkim czytelnikom powiem, że jednak najciekawsze dopiero przed nami!
Cały Fata.
Możesz pisać dalej, jestem na bieżąco !
Pozdrawiam.
mariusz-w napisał(a):jan_s1 napisał(a):Fatamorgana napisał(a):
Wszystkim czytelnikom powiem, że jednak najciekawsze dopiero przed nami!
Cały Fata.
Możesz pisać dalej, jestem na bieżąco !
Pozdrawiam.
Fatamorgana napisał(a):Jakoś w tej CRO najlepsze foty udaje mi się zrobić jednak ani nie o świcie ani o wschodzie (wyjątek był jeden i nazywał się Trogir, w 2009r.) lecz znacznie później.
Czasami tak jest- lepiej dla pewnych efektów (zwłaszcza zieleni wody przybrzeżnej i niebieskości wody głębokiej!) jest pykać fotki w pełni dnia, gdy słońce świeci wysoko z góry na taflę morza czy jeziora.
W sumie to kicha ten wschód tutaj...
Byłem przekonany, że będzie trochę szerszy kąt widzenia a tu taki zonk!
Figa! Psińco! Takiego wała! Kurde...najlepszy punkt widokowy wyspy, najpopularniejsze miejsce wycieczek w głębi wyspy a tu zamiast porządnego szczytu tylko ledwie jakieś 180 st. z czego tylko połowa z widokiem na morze, bo resztą zasłania...sama wyspa!
Fatamorgana napisał(a):Szuter już był, dodali tylko asfalt... Ale...TIRy tu nie jeżdżą...
Fatamorgana napisał(a):Jednak w skali całego kraju- przy tak niewielkiej ilości piasku w CRO- ma ona swoją zatoczkowo- kolorową renomę i zasługuje na wyróżnienie, gdyż drugiej takiej uvali nie ma.
Fatamorgana napisał(a):Wjazd na teren kąpieliska- 20 Kn za dzień.
Fatamorgana napisał(a):Kurde, musieli jeszcze te schodki wypuszczać na ulicę?!
Teraz to już będzie walka "o przeżycie". Stajemy bo trzeba się zastanowić co dalej i jak dalej. Trzeba by się wygramolić przez fotele i wyjść tylnymi drzwiami.
Lidia K napisał(a):I bardzo proszę o cd.
Sama nie wiem co mi się bardziej podoba. Chyba jednak przede wszystkich opisy a tak liczyłam na zdjęcia. Niestety twoje fotograficzne doświadczenie powoduje, że nie pstrykasz na prawo i lewo bez opamiętania (jak ja bo jest "ładnie") a czekasz i szukasz warunków na doskonałe zdjęcie krajobrazowe.
Dawaj więcej nawet jak masz do swoich zdjęć tak krytyczny stosunek.
No tak to właśnie jest z zawodowcami - mają ogromne wobec siebie wymagania, zabierają ciężki sprzęt i mnóstwo filtrów...... i czekają na krystaliczną pogodę, na wschody i zachody i szukają niezwykłych widoków. Oczywiście zdjęciom nic nie brakuje i podobnie jak innym i mnie się podobają.
Wybór kilku cytatów jest przypadkowy. To tylko na dowód, że Twoje teksty są świetnie napisane.
Fatamorgana napisał(a):Szuter już był, dodali tylko asfalt... Ale...TIRy tu nie jeżdżą...
Fatamorgana napisał(a):Wjazd na teren kąpieliska- 20 Kn za dzień.
A ratownik był ? Bo chyba za "bezpieczną" kąpiel się płaci.
Koniecznie wyjść przez tylne drzwi i pieszo sprawdzić możliwości przejazdu. Ja się dziwię, że małżonka jeszcze nie wysiadła. Ja wysiadam i czasem "prowadzę", a najczęściej odciążam skodzinkę.
Fatamorgana napisał(a):P R Z E -J E -C H A- L I Ś- M Y!!!
Fatamorgana napisał(a):Na dzisiaj mamy już dość Postiry.
Dała nam popalić- nie powiem.
Ale... tak mnie to podjarało, że obmyśliłem pewien plan....
Już ja sobie to co było dzisiaj odbiję Postiro!
Jak? Jutro...
Fatamorgana napisał(a):Robi się bajecznie ładnie i domki zapalają się złotem...
Nie ma co- po tych przygodach z klaustrofobią mamy piękny finał dnia!
Yahooooo!!!
Fatamorgana napisał(a):Kurde, dokończę wieczorem....
Powrót do Nasze relacje z podróży