ines napisał(a):trinity napisał(a):Bol mnie po opisie i zdjęciach również nie zachwycił:( choć w reklamach wygląda uroczo (szczególnie na zdjęciach samolotowych), za to Trogir jest cudowny:) byłam tam przed dwoma laty i jak na razie jest u mnie nr 1 na liście uroczych miast Cro:)
Pozdrawiam
Bol rzeczywiście jest przereklamowany, ale zlatni rat z Vidovej góry wygląda bosko
junkers111 napisał(a):ines napisał(a):trinity napisał(a):Bol mnie po opisie i zdjęciach również nie zachwycił:( choć w reklamach wygląda uroczo (szczególnie na zdjęciach samolotowych), za to Trogir jest cudowny:) byłam tam przed dwoma laty i jak na razie jest u mnie nr 1 na liście uroczych miast Cro:)
Pozdrawiam
Bol rzeczywiście jest przereklamowany, ale zlatni rat z Vidovej góry wygląda bosko
Byłem 2 razy w Bol.
1 raz w sierpniu i rzeczywiście można mieć zastrzeżenia.
2 raz byłem na przełomie września i października. I wtedy to już była inna bajka. Bez zastrzeżeń.
No ale tak jest wszędzie w szczycie sezonu w tzw. miejscach najbardziej obleganych, bez porównania do okresu przed i po sezonie.
ines napisał(a):trinity napisał(a):Bol mnie po opisie i zdjęciach również nie zachwycił:( choć w reklamach wygląda uroczo (szczególnie na zdjęciach samolotowych), za to Trogir jest cudowny:) byłam tam przed dwoma laty i jak na razie jest u mnie nr 1 na liście uroczych miast Cro:)
Pozdrawiam
Liliana napisał(a):kotbury bardzo Cię proszę przypomnij sobie w zaściankach pamięci jaki to autobus lub skąd odjeżdżał i wspomniałeś cóś o stateczku (oczywiście nie myślę o tych super furach jachtowych )
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży