Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brač

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 16.05.2011 00:38

bodzio1 napisał(a):Witam. Jestem tu po raz pierwszy ale tak zachwyciła mnie relacja Hepika że przeczytałam ją od deski do deski. W tym roku w sierpniu wybieram się z rodzinką i znajomymi na tą cudowną wyspę i mam nadzieję że uda mi się zobaczyć chociaż część tego co nasz "Przewodnik"=Hepik zobaczył i pokazał światu. Pozdrawiam gorąco wszystkich Cromaniaków.
I słusznie , że zachwyciła rok temu byłam dokładnie w tej samej sytuacji i po przeczytaniu relacji ruszyłam śladami Hepika;)
Witamy równie ciepło :)
Obiecuję Ci że będziesz z wyjazdu zadowolona :) ja też będę tam w sierpniu;)
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 16.05.2011 07:24

Tez tak uważam moja podroż tez zaczęła się od relacji Hepika i potem byłem bardzo zadowolony , a propos Hepiku co z tym Hvarem dzieło niedokończone?????
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2011 15:17

Też mnie ten Hvar dręczy,czesiu ;)
Wcześniejsze zawirowania admino-foru-banowe,potem zbyt wczesna wiosna i rozpoczęcie zawodowego sezonu...teraz przez większość dnia jestem na neetbooku i przygotowanie fotek zbyt niewygodne...kiedyś będzie cdn ;)
bodzio1
Autostopowicz
zdjęcia z Postiry

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio1 » 16.05.2011 17:42

Kochani Cromaniacy. Może macie w swoich zasobach zdjęcia z Postiry? Interesują mnie wszystkie informacje na temat tej miejscowości - może jakaś mapka z opisanymi uliczkami? Mam załatwiony nocleg w dzielnicy Molo Lozna w willi TIHO. Może był tam ktoś z Was i jest w stanie powiedzieć mi coś więcej o tym domu. Będę bardzo wdzięczna. Jeśli ktoś będzie chciał się podzielić ze mną jakimiś informacjami/zdjęciami może to uczynić na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję. To będzie mój 4 pobyt w Chorwacji ale 1 na wyspie więc chciałbym wiedzieć jak najwięcej. Pozdowionka :D
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 16.05.2011 21:27

No :D na sporcie się nie znasz ale relacje piszesz bardzo fajne 8) :lol:
Muliness
Cromaniak
Re: zdjęcia z Postiry

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 00:10

bodzio1 napisał(a):Kochani Cromaniacy. Może macie w swoich zasobach zdjęcia z Postiry? Interesują mnie wszystkie informacje na temat tej miejscowości - może jakaś mapka z opisanymi uliczkami? Mam załatwiony nocleg w dzielnicy Molo Lozna w willi TIHO. Może był tam ktoś z Was i jest w stanie powiedzieć mi coś więcej o tym domu. Będę bardzo wdzięczna. Jeśli ktoś będzie chciał się podzielić ze mną jakimiś informacjami/zdjęciami może to uczynić na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję. To będzie mój 4 pobyt w Chorwacji ale 1 na wyspie więc chciałbym wiedzieć jak najwięcej. Pozdowionka :D

Na pewno będę w stanie ci pomóc przynajmniej na tyle ile mogę nie mieszkałam w tym miasteczku ale 2 x w nim byłam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Czekam na wiadomość;)
Hepik zapewne też coś wie;)
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 22.05.2011 14:23

hepik napisał(a):7:46...
...najmilsza chwila poranka,kawy filiżanka...cieplutko,lekka bryza od morza,rozsiadasz sie w kawiarnianym foteliku,prostujesz nogi zmeczone spacerem,zapach kawy miesza sie z zapachem tego nieokreślonego "cro czegos"...

Obrazek
kubikr
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubikr » 07.06.2011 23:42

Dzięki takim relacjom spokojnie można planować kolejne wakacje.
Wielkie dzięki za poświęcony czas przy pisaniu relacji.

W ubiegłym roku po raz pierwszy byliśmy w Cro w miejscowości Sevid. Tamten wyjazd i lektura forum spowodowały, że będziemy wracali do Cro tak często jak to możliwe :D Pozdrawiam
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 23.08.2011 14:41

Jestem już całkowicie "zarażona" Brać :hearts:

A do wakacji jeszcze cały rok :cry:

No ale lekarstwem będzie czytanie relacji z tej pięknej wyspy (mam nadzieję, że Muliness się odnajdzie :wink: )
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.08.2011 14:48

mysza73 napisał(a):A do wakacji jeszcze cały rok :cry:

A do powrotu hepika?
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 23.08.2011 14:51

Jacek S napisał(a):
mysza73 napisał(a):A do wakacji jeszcze cały rok :cry:

A do powrotu hepika?

Hm ...
nie za bardzo jestem w temacie czemu jest "zawieszony" :?

Ale jak zostanie "odwieszony", to może zobaczymy kolejną relację i piękne zdjęcia ...
bodzio1
Autostopowicz
Brać jest cudna

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio1 » 21.09.2011 17:34

Byłam widziałam zakochałam się. Przejechałam ją wzdłuż, wszerz i po przekątnej :) chociaż niestety do kilku zaplanowanych miejsc nie udało się dotrzeć. Może za rok. Polecam gorąco.
appimate
Plażowicz
Re: Brač wg hepika

Nieprzeczytany postnapisał(a) appimate » 12.05.2013 01:11

świetna relacja, bardzo dobrze zilustrowana zdjęciami (po części artystycznymi, po części 'opisowymi'). bardzo kompletne i uporządkowane informacje.
dzięki takim ludziom jak hepik to forum to naprawdę na profesjonalnym poziomie źródło informacji i rozrywki związanej z HR.
gratulacje!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.12.2013 13:43

appimate napisał(a):świetna relacja, bardzo dobrze zilustrowana zdjęciami (po części artystycznymi, po części 'opisowymi'). bardzo kompletne i uporządkowane informacje.
dzięki takim ludziom jak hepik to forum to naprawdę na profesjonalnym poziomie źródło informacji i rozrywki związanej z HR.
gratulacje!

Od dawna nie zagladałem tutaj ale z perspektywy lat,po ponownej lekturze, w pełni podzielam opinię ;)
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 05.05.2014 15:59

Fajna relacja :-).
Dopisuję się do grona czytaczy :-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży