napisał(a) nero » 14.01.2012 19:45
nero napisał(a):Gosia i Marek napisał(a):... Od miesiąca zastanawialismy się gdzie jechać ( a jedziemy do Chorwacji po raz 5), gdy zobaczylismy i przeczytalismy tą relacje, wszystko stało się jasne! ...
Kolejni przekonani
Jak miło
100zł się należy
nero napisał(a):Gosia i Marek napisał(a):100 zł zapłacę po przyjezdzie, jak będzie tak pięknie jak na Twoich fotach
Zobaczycie będzie jeszcze piękniej
Moim zdaniem zdjęcia nigdy nie oddadzą tego co widzą oczy
Podobno to denerwujące jak się słyszy ...
a nie mówiłem mirek13 napisał(a):Witam.
Nero mam pytanie o miejscowość Povlja, a mianowicie negocjuję pobyt w lipcu w apartamencie w zatoce Tičija Luka możesz coś powiedzieć o odległości z tej zatoki do miasta (jakieś sklepy, drogi, knoby). Drugi apartament mam namierzony w Sutivanie czy można porównać te dwie miejscowości ?
Witam
O który apartament w Povlji chodzi? Różnie właściciele piszą - niektórzy opisują, że niby położenie w zatoce, a tak naprawdę wychodzi, że jedynie z widokiem na zatokę. Napisz nazwę apart. to coś bliżej powiem.
Co do porównania miejscowości, to Sutivan jest na pewno większy, ale aby konkretnie porównać oba miejsca to musiałbym w obu dłużej przebywać. W Sutivanie byliśmy tylko rozpoznawczo na wycieczce, więc nie jestem w stanie być obiektywny.