Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam do Was WIELKĄ PROŚBĘ, czy mozecie zwrócić uwagą na campingi na Braciu? Szukam informacji o kamapach w okolicy Povlja - Supetar. Mamy jechać ze znajomymi, którzy pierwszy raz w CRO będą, a szukanych informacji nie ma.
Szczerze zazdroszczę Povlji:)
kotbury napisał(a): Szukam informacji o kamapach w okolicy Povlja - Supetar.
Z tego co udało mi się znaleźć to jest kilka w Bol, jeden w Sutivan i jeden w Supetar.
W okolicy Povlji chyba nic nie ma, ale jak natknę się na właściciela apartamentu to go jeszcze dopytam.
mirass napisał(a):Czy faktycznie jest tak mało turystów czy mi się tylko wydaje ?---sceneria piękna
Turystów na wyspie jest faktycznie bardzo mało.
W każdej z odwiedzonych przez nas miejscowości na plażach jest ich naprawdę garstka.
Lekkie ożywienie nastaje dopiero po zmroku w knajpkach
U nas rytuał ...
Siedząc sobie na tarasie pod "naszym" ogromnym parasolem przy porannej kawce planujemy kolejny dzień
Jest dopiero 7:30 , mój termometr pokazuje w cieniu 26st , a na niebie znów ani obłoczka ...
Nie wiem jak tą wiadomość przymie nasza skóra ale jedziemy dziś pozwiedzać i poplażować na dół wyspy w okolice Bol. Pewnie tam jest najwięcej turystów więc jesteśmy ciekawi jak to będzie
Wczoraj było błogie lenistwo w zatoce Ticja Luka i spacery po naszej okolicy.
To lenistwo wyglądało tak