Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brač - Povlja : Wakacje 2011 x2 (czerwiec+sierpień/wrzesień)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 05.07.2011 19:13

Piękne fotki, piękna Brac. Tegoroczny plan już jest ale przyszły rok ... byłoby miło obrać kurs na Brac .
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 05.07.2011 19:17

Bosm@n napisał(a):Ines a Ty znasz miejscowość Podobuče na Peljesacu?

W sprawie Peljesac do Ines to proszę tu :wink:
http://cro.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=3935
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 05.07.2011 19:28

Aldonka napisał(a):Nie zmieniaj, nie zmieniaj. Peljesac najpiękniejszy jest :) i Podobuce też fajne :)

Pytam wszystkich, Cibie Aldonka w inym poście polecił mi Bocian jako specjalistę od Peljesaca.Wybieram się do Podobudic:-)
Jest ta jakaś konoba, jakie menu i czy są lody.... dla dzieci oczywiście i dla rodziców winiarnia..?
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 05.07.2011 19:37

nero napisał(a):
Bosm@n napisał(a):Ines a Ty znasz miejscowość Podobuče na Peljesacu?

W sprawie Peljesac do Ines to proszę tu :wink:
http://cro.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=3935

Nero,
przepraszam za wtrącenia o Peljesacu....

z żoną czytamy Twoją relację i nie możemy się napodziwiać Twoich fotek! Jak Ty to pstrykasz - ja też ma aparat, robie zdjęcia i ale przy Twoich chowam je głęboko...
emok
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) emok » 05.07.2011 19:42

:lol: Znaczy kierunek w tym roku wiadomy. We wrześniu też pięknie i trochę pustawo. Do zobaczenia na Bracu
emok
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) emok » 05.07.2011 19:44

. :lol: Znaczy kierunek w tym roku wiadomy. We wrześniu też pięknie i trochę pustawo. Do zobaczenia na Bracu. Co prawda lawendy nie będzie, ale inne przyjemności to i owszem.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 05.07.2011 19:47

Bosm@n napisał(a):Wybieram się do Podobudic:-)
Jest ta jakaś konoba, jakie menu i czy są lody.... dla dzieci oczywiście i dla rodziców winiarnia..?

Bosman spokojnie przejrzyj sobie te stronki

forum/viewtopic.php?p=468616
forum/viewtopic.php?t=27063
forum/viewtopic.php?t=25629

ewentualnie filmiki z youtube

...w razie wątpliwości pytaj :D
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 05.07.2011 19:55

Jeśli Brac to koniecznie pustelnia Blaca.
Rewelacyjny klimat tego miejsca ,ciekawie opowiadający przewodnik plus niezapomniane dojście do samej pustelni zaważyło, że było to chyba najciekawsze miejsce na wyspie podczas pobytu.
Czesiek63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czesiek63 » 05.07.2011 20:21

CinnamonGirl napisał(a):Powiem ci ze oglądając te małe mieścinki i te widoki, Brac i mnie zaczyna interesować ;)
... no proszę następna osoba , która zdradzi Hvar :) zapewniam że jest równie klimatycznie :!:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 05.07.2011 20:29

Czesiek63 napisał(a):
CinnamonGirl napisał(a):Powiem ci ze oglądając te małe mieścinki i te widoki, Brac i mnie zaczyna interesować ;)
... no proszę następna osoba , która zdradzi Hvar :) zapewniam że jest równie klimatycznie :!:

...hmm, na Hvarze byłam już kilka razy, ale przyznam jednak szczerze, że Brac zaczyna mnie intrygować... :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 05.07.2011 22:01

majeczka napisał(a):
Czesiek63 napisał(a):

...hmm, na Hvarze byłam już kilka razy, ale przyznam jednak szczerze, że Brac zaczyna mnie intrygować... :wink:

I słusznie ... ta relacja przechyli chyba szalę w stronę Splitskiej :D
Jednak zapamiętaj Majeczko , że najbardziej '' dalmatyńska '' była , jest i pozostanie KORCULA ... tak więc, nie masz czego na razie żałować :wink:
Pozdrav ...
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 05.07.2011 22:17

mkm napisał(a):... ta relacja przechyli chyba szalę w stronę Splitskiej :D
Jednak zapamiętaj Majeczko , że najbardziej '' dalmatyńska '' była , jest i pozostanie KORCULA ... tak więc, nie masz czego na razie żałować...

...hmm, KORCULA...

Blato - Kumpanija, Korcula - Moreska; wierzcie mi chociażby dla tych chwil również warto tam być... :D

:D
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 06.07.2011 07:57

Czesiek63 napisał(a):
CinnamonGirl napisał(a):Powiem ci że oglądając te małe mieścinki i te widoki, Brac i mnie zaczyna interesować ;)

Trudno to nazwać zdradą ;). Ja w sumie lubię zwiedzać i tylko te wakacje ze względu na znajomych, którzy chcieli zobaczyć min. Hvar były w tych samym miejscach co rok temu. Ja raczej preferuję, co roku zobaczyć cos nowego ;)
Póki co jeszcze mnie przeraża odległość na Peljasac, czy Korculę itp tak od razu z PL ;) a żal mi czasu na dodatkowe noclegi, ale pewnie i tam kiedyś wyląduję.
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 06.07.2011 10:31

mkm napisał(a): najbardziej '' dalmatyńska '' była , jest i pozostanie KORCULA

To pewnie dlatego nam najbardziej przypadła do gustu z odwiedzonych do tej pory miejsc 8)

P.S. Relacja wkrótce!
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 06.07.2011 17:23

mkm napisał(a):
nero napisał(a):Ja mam jeszcze niezły BONUS w zapasie (ale o tym później),
po którym zakładamy " Klub miłośników wyspy Brač " :hut: :hut:

Czekałem na to od dawna . Klubów miłośników... już kilka na forum mamy ... więc niech powstanie cropelkowa ''Republika Brac'' :!:
http://forum.net.hr/forums/t/239151.aspx

Wpisowe niewielkie więc proszę się pomału szykować ... :wink:

________________________________________________________________________________________

mkm na tamtym forum znalazłam pewne zdjęcie więc robię porównanie

ich
Obrazek

i moje
Obrazek

Ale przypadek, że sfotografowałam to samo podwórko :D
tylko u mnie wygląda "trochę inaczej" :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Brač - Povlja : Wakacje 2011 x2 (czerwiec+sierpień/wrzesień) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone