Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brač - Povlja : Wakacje 2011 x2 (czerwiec+sierpień/wrzesień)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Postnapisał(a) ines » 19.06.2011 23:55

Nero i znów boskie fotki!!! :)
a ja ciągle powtarzam, że Brac jest piękna i może śmiało konkurować z Hvarem :) to jedna z moich ulubionych wysp, czekam na ciąg dalszy :)
renatalato
Cromaniak

Postnapisał(a) renatalato » 20.06.2011 07:37

Z aparatem przez Brać, to lubię :lol: śliczne fotki :P
nero
Cromaniak

Postnapisał(a) nero » 20.06.2011 07:53

maslinka napisał(a):
Bawcie się świetnie i odpoczywajcie, a później nam to pięknie w relacji przedstawcie :D

Dziękujemy ;)
Oczywiście, że po powrocie będzie dłuższa i konkretniejsza relacja :wink:

konkretniejsza w zdjęcia oczywiście :)
nero
Cromaniak

Postnapisał(a) nero » 20.06.2011 08:02

a to ja napisał(a):... 39,9 to ja miałam wczoraj pod kołdrą /angina :devil: /

A u was ... cudnie 8)
Udanego wypoczynku :coool:

Pozdraviam tym goręcej, bo już wiemy, że w czwartek nie pojedziemy z naszą ekipą do Chorwacji :? :cry:

Ale pech ... brak mi słów na pocieszenie ...

Nasz tegoroczny wyjazd stał pod wielkim znakiem zapytania ale w końcu wszystko poukładało się tak , że dzień przed wyjazdem zapadła ostateczna decyzja no i wylądowaliśmy na Brač.

Pozdrawiamy i rychłego powrotu do formy i Chorwacji oczywiście :wink:
Ewa B
Globtroter

Postnapisał(a) Ewa B » 20.06.2011 08:02

Piękne zdjęcia, piękne miejsce, tym bardziej cieszy że za miesiąc właśnie w Povlja będziemy się wygrzewać. Pozdrawiam Was cieplutko i oglądam z zaciekawieniem Waszą relację.
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 20.06.2011 08:05

Melduję się.
:P
nero
Cromaniak

Postnapisał(a) nero » 20.06.2011 08:11

ines napisał(a):a ja ciągle powtarzam, że Brac jest piękna

Piękna ? ... mało powiedziane

Jesteśmy tu dopiero trzeci dzień i każdy jest naprawdę inny... zaskakujący ...
Zwiedziliśmy narazie tylko skrawek tej wyspy, a już wiemy, że jest na niej cudnie :D
sroczka66
Cromaniak

Postnapisał(a) sroczka66 » 20.06.2011 08:17

Ja też chętnie Wam potowarzyszę :D .

Tym bardziej, że w tym roku, niestety, nie odwiedzę Chorwacji... :cry:
nero
Cromaniak

Postnapisał(a) nero » 20.06.2011 08:57

Kolejny dzień, kolejna dalmatyńska poranna kawa i kolejne plany na dzisiejszy piękny dzionek.
Jest 9 rano , temp. 26st , bezchmurne niebo, wiaterek i super widoczność więc zaraz wybywamy.
Obieramy kierunek Vidova Gora :)

Tu pierwszy filmik z "naszej" plaży koło apartamentu

Wieczorem cd ...
Iwona1973
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Iwona1973 » 20.06.2011 09:13

Bajeczka po prostu bajeczka :D
kotbury
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kotbury » 20.06.2011 11:16

nero napisał(a):Kolejny dzień, kolejna dalmatyńska poranna kawa i kolejne plany na dzisiejszy piękny dzionek.
Jest 9 rano , temp. 26st , bezchmurne niebo, wiaterek i super widoczność więc zaraz wybywamy.
Obieramy kierunek Vidova Gora :)

Tu pierwszy filmik z "naszej" plaży koło apartamentu

Wieczorem cd ...

Plaża przy "latarni morskiej" jest bardzo fajna :) Czy widzieliście kogoś grającego w piłkę wodną w porcie?
Povlji to ja zazdroszczę, ale mam nadzieję, że w tym roku tam zajrzymy, by przypomnieć sobie 2009 rok :)
Jaren
Odkrywca

Postnapisał(a) Jaren » 20.06.2011 11:45

Pięknie!
Zostawiam ślad, żeby łatwiej było wytrwać miesiąc dzielący mnie od Cro!!
Semedi
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Semedi » 20.06.2011 13:59

No pięknie! Piękniejsze jest to, że też będziemy na Brac około 06.07 i będziemy szukać czegoś dla siebie. A jak nie to w samochodzie :D
kaja45
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kaja45 » 20.06.2011 14:20

Po Pagu na Brać może być Nero :D
Heterka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Heterka » 20.06.2011 14:42

Piękna i urokliwa miejscowość, byliśmy tam na jednodniowej wycieczce w 2005 roku w czasie pobytu w Breli. Łezka mi się w oku kręci oglądając te piękne zdjęcia i filmy, bo mimo usilnych chęci w tym roku do Chorwacji nie pojedziemy. Mieliśmy jechać choć na tydzień do Tucepi, ale niestety nic z tego nie będzie. Łezka się w oku kręci - jak ja przeżyję to lato
Pozdrowienia i miłego wypoczynku.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Brač - Povlja : Wakacje 2011 x2 (czerwiec+sierpień/wrzesień) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies