krombocher napisał(a):
Chłopcy z Postiry remontowali tą łódź ? W tamtym roku dłubali codziennie z samego rana. Ale już od 9 było tylko Karlovacko
Chyba zaprzestali, bo byłam tam codziennie rano i nikt przy niej nic nie robił .
Abrakan napisał(a):Mysza73, jak na Bracu z kwaterami. Możesz polecić jakiś adres? Jakie tam ceny sobie ustalili? Planuję już przyszłe wakacje i chętnie skorzystam z jakiejś podpowiedzi.
mysza73 napisał(a):Abrakan napisał(a):Mysza73, jak na Bracu z kwaterami. Możesz polecić jakiś adres? Jakie tam ceny sobie ustalili? Planuję już przyszłe wakacje i chętnie skorzystam z jakiejś podpowiedzi.
Z jakimś konkretem Ci nie pomogę, bo ja była u przyjaciela mojego "dobrego znajomego" .
Ale może tony montana coś podpowie, jakie ceny były na wyspie .
kotbury napisał(a):mysza73 napisał(a):Odcinek I
SPLITSKA z różnych stron i o różnych porach.
(...)
cdn
Jakoś mało ludzi na Twoich zdjęciach, czy to zamierzony efekt, czy po prostu mało było turystów?
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam wszystkich.
Trochę późno ale mimo to dołączę do oglądających.
maciej1976 napisał(a):O Jezu! Jeden dzień relacji i już 7 stron! Byłem w Splitskiej 12 lipca. Obok Postiry najładniejsza miejscowość na wyspie. To tylko moje skromne zdanie Będę tu oczywiście zaglądał.
mysza73 napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam wszystkich.
Spokojnie, tu jest straszna nuda, nic nie straciłeśmaciej1976 napisał(a):O Jezu! Jeden dzień relacji i już 7 stron! Byłem w Splitskiej 12 lipca. Obok Postiry najładniejsza miejscowość na wyspie. To tylko moje skromne zdanie Będę tu oczywiście zaglądał.
Cześć
Skromnie zgadzam się z Twoim zdaniem, ale z naciskiem na Splitską
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam wszystkich.
Spokojnie, tu jest straszna nuda, nic nie straciłeśmaciej1976 napisał(a):O Jezu! Jeden dzień relacji i już 7 stron! Byłem w Splitskiej 12 lipca. Obok Postiry najładniejsza miejscowość na wyspie. To tylko moje skromne zdanie Będę tu oczywiście zaglądał.
Cześć
Skromnie zgadzam się z Twoim zdaniem, ale z naciskiem na Splitską
Nie, nie ..
Ja CZUJĘ, że Maciej był w tym samym apartmanie co ja, tylko wcześniej (czyli ja byłem w tym samym co on ) i Maciej ma oczywiście rację
POSTIRA! POSTIRA!
FC Sardina Postira!
Powrót do Nasze relacje z podróży