napisał(a) tony montana » 06.08.2013 09:36
Niedzwiad napisał(a):Montana?? Oszukańcu Ty. Wiedziałem o wszystki od początku. A ja dziś gnałem do splitskiej w poszukiwaniu białego Jeppa hehhehe... i oczywiście kija znalazłem.Jednak to była zmowa. Ale rano dostałem winczacho i rakiję od właścicieli tobędziesz miał jak wygraną. Niech Ci będzie oszukańcu
atak wogóle Brać to jest miód i malinka. Wychodzę na taras patrzę prosto i widzę morze. W lewo się patrze i widzę cytrynkę , bakłażan , pomidorki , granaty apatrzę wprawo to widzę kiwi , figi , mandarynki , papryczki hehhehe... raj normalnie raj.A Lovrecina ma ciepłą wodę anie zimną od cetiny
ps. Montana?? Dawaj adres na priv. Słowo to słowo
wygrałeś zakład. Wygrana musi być być.Nie ma lipy
Drogi Kolego Niedźwiad.
Zmowy żadnej nie było to mogę Ci jeszcze raz obiecać
Po prostu wiem, że Mycha tylko mocna w gębie jest i będzie się przez Tobą chować.
A tak poważnie to okazało się, że uciekła przed Tobą i zmieniła datę wyjazdu na wcześniejszą - wyjechała juz w piątek, zaś Ty jej szukałeś (daremnie!) w niedzielę ....
Może jednak widziałeś byczą naklejkę cro.pl, którą Mycha zostawiła dla Ciebie w budce telefonicznej w Splitskiej ?
Zostawiła ja jako pozdrowienie oraz ostrzeżenie, że jak nie napiszesz relacji z pobytu na Brać to będzie z Tobą krucho
Tymczasem, HONOROWO rezygnuję z napitków, albowiem nie miałeś wystarczających szans na sukces
SALUT!