A na razie musza wystarczyc podroze....palcem po mapie
Ech....
Aldonka napisał(a):Odkładałam Twoją opowieść na później, bo chciałam przeczytać na raz, ciągle brakowało czasu i musiałabym czytać po kawałku, a tak miałam fajną lekturę, niczym książkę, dobrą książkę.
Nie byłam w tym roku na "górce", sama chyba bym nie poszła, a ktoś z nas musiałby zostać z Julą, byliśmy w tym roku sami
Relacji jako takiej nie będzie, co jedynie mała fotorelacja
...
Ech, wszystko co dobre zbyt szybko się kończy. Zdecydowanie zbyt szybko
Wspaniała relacja, jak zresztą zawsze, cudne zdjęcie. Świetnie się z Wami podróżowało
Aldonka napisał(a):....
Bardzo mi się podoba Postira, te uliczki. Zdjęcia wspaniale oddają jej klimat. Cudne miejsce.
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Aldonka napisał(a):....
Bardzo mi się podoba Postira, te uliczki. Zdjęcia wspaniale oddają jej klimat. Cudne miejsce.
no i widzisz Mysza..... i widzisz?
Ojjjjjjj, bo za dużo zdjęć tam zrobiłam .
tony montana napisał(a):
Z faktami się nie dyskutuje POSTIRA!! SARDINA!! POSTIRA!
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Nie widziałam tam boiska do siatki, to im nie kibicuję .
A u Ciebie w Treflu, będzie w tym roku kilku chłopaków z Radomia, więc będę im kibicować ,
niech się ten sezon już zacznie .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
Nie widziałam tam boiska do siatki, to im nie kibicuję .
A u Ciebie w Treflu, będzie w tym roku kilku chłopaków z Radomia, więc będę im kibicować ,
Ja raczej na siatkę nie chodzę, ale na kosza owszem. Często. Na Asseco Prokom Gdynia
mysza73 napisał(a):A u Ciebie w Treflu, będzie w tym roku kilku chłopaków z Radomia, więc będę im kibicować ,
tony montana napisał(a):Ja raczej na siatkę nie chodzę, ale na kosza owszem. Często. Na Asseco Prokom Gdynia
mysza73 napisał(a):Ja w tym roku i na siatkę moją kochaną
i na kosza, bo mąż lubi, a Rosa Radom w tym roku w ekstraklasie zagra, więc i z Assecco się spotka .
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym roku i na siatkę moją kochaną
i na kosza, bo mąż lubi, a Rosa Radom w tym roku w ekstraklasie zagra, więc i z Assecco się spotka .
Oj, to będą spore baty
Mamy Koszarka i nie zawahamy się go użyć
Powrót do Nasze relacje z podróży