Twój Sutivan - śliczny i bezludny
Bardzo mi się podobał, rozczarował nas tylko cmentarz, który był zamknięty Chyba pierwszy raz w Cro nam się coś takiego zdarzyło...
A w Mircy coś nam się podobało Plaża - ładna, szeroka, "wygodna" do leżenia
maslinka napisał(a):Twój Sutivan - śliczny i bezludny
Bardzo mi się podobał, rozczarował nas tylko cmentarz, który był zamknięty Chyba pierwszy raz w Cro nam się coś takiego zdarzyło...
A w Mircy coś nam się podobało Plaża - ładna, szeroka, "wygodna" do leżenia
mysza73 napisał(a):
Fatamorgana napisał(a):Tak, ściągawy ciąg dalszy.
Bardzo ładnie!
Pamiętam relację "Bitwa o Sutivan na Brać" ale tu mnie przytrzymałaś znacznie dłużej tymi fotkami...
Fatamorgana napisał(a):Najładniejsze jest to z alejką palmową.
Fatamorgana napisał(a):Czekam na dalsze części.
Wszystko skrzętnie notuję, żeby było co robić jak będziem mieli dosyć słońca i wody.
Albo... jak przyjdzie ta kisza.
Czesiek63 napisał(a):Nadrabiam zaległości chwilkę mnie nie było , mysza 73 dziękuje doczekałem się na mój SUTIVAN , który wiadomo że na podium u mnie jest NR1 potem jest Splitska i Postira Jesli chodzi o cmentarz to za moich czasów był otwarty , widzę ze zwiedzałaś podobne miejsca pozdrawiam
mysza73 napisał(a):Oj Czesiu ja czuję, że Ty mądry chłopak jesteś ,
nawet wybaczam Ci to, że Sutivan ze Splitską pomyliłeś z miejscami (w końcu jedno i drugie na S)
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Oj Czesiu ja czuję, że Ty mądry chłopak jesteś ,
nawet wybaczam Ci to, że Sutivan ze Splitską pomyliłeś z miejscami (w końcu jedno i drugie na S)
Zauważyliście, że wszystkie miasteczka na Braczu są albo na "S" (Supetar, Splitska, Sutivan, Sumartin), albo na "P" (Postira, Pucisca, Povlja)
Mój mąż marudził, że mu się te nazwy strasznie mieszają
hehe dobre , na pewno Splitska robi bardzo pozytywne wrażenie , ale oprócz tego jest jeszcze sentyment ... ja spędziłem w SUtivanie piękny urlop wiec liczy się całokształt , ale wybaczam ,każdy ma prawo do swojego spojrzenia i ocenymysza73 napisał(a):Czesiek63 napisał(a):Nadrabiam zaległości chwilkę mnie nie było , mysza 73 dziękuje doczekałem się na mój SUTIVAN , który wiadomo że na podium u mnie jest NR1 potem jest Splitska i Postira Jesli chodzi o cmentarz to za moich czasów był otwarty , widzę ze zwiedzałaś podobne miejsca pozdrawiam
Oj Czesiu ja czuję, że Ty mądry chłopak jesteś ,
Powrót do Nasze relacje z podróży