wermar napisał(a):Parenaście stron temu był rozkład jazdy promu Split-Supetar czy można proscić o taki sam na trasie makarska -Sumartin
np tu
Klik
Klik
mysza73 napisał(a):Ufffffffffff, koniec spaceru ,
chyba trochę przesadziłam ze zdjęciami ,
zdecydowanie przesadziłam ze zdjęciami
kaszubskiexpress napisał(a):nero napisał(a):Prawie rok ją piszę
Tu się nie ma czym chwalić.
wermar napisał(a):Parenaście stron temu był rozkład jazdy promu Split-Supetar czy można proscić o taki sam na trasie makarska -Sumartin
mysza73 napisał(a):agnes128 napisał(a):Witam . Mam prośbę , jaką miejscowość wybrać na wypoczynek na Braćiu oprócz Bol ? Zależy mi na ładnej plaży i żeby było gdzie wyjść wieczorem . Za podpowiedz z góry dziękuje wyjazd będzie we wrześniu.
Poleciłabym chyba Postirę albo Sutivan .
mkm napisał(a):mysza73 napisał(a):agnes128 napisał(a):Witam . Mam prośbę , jaką miejscowość wybrać na wypoczynek na Braćiu oprócz Bol ? Zależy mi na ładnej plaży i żeby było gdzie wyjść wieczorem . Za podpowiedz z góry dziękuje wyjazd będzie we wrześniu.
Poleciłabym chyba Postirę albo Sutivan .
Jestem z Ciebie dumny ... myszo,stawiam 160 tamburasa
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):1. Postira (POSTIRA! POSTIRA!)
2. Pucisca
3. Skrip (choć w zupełnie innej lidze gra)
Zła kolejność i "zawodnicy" .
AniaJ. napisał(a):Piękny ten Sutivan
A jak mało ludzi, jakbyście po sezonie byli, albo przed Faktycznie było tak pusto, czy to "wyczekane momenty", żeby zrobić zdjęcie?
agus78 napisał(a):Dla mnie Sutivan na pierwszym miejscu Szczególny sentyment mam do niego, ale to może dlatego, ze zawsze w miejscu gdzie się stacjonuje, czuje się niejako jak "u siebie" Można wtedy takie miejsce poznać z takiej "codziennej" strony, zatrzymać się na dłużej....
Mnie urzekł jego niesamowity spokój, urokliwe uliczki, stare domki, prawie prywatne plaże w lasku na końcu miasta, ludzie i ogólny klimat. I choć można pewnie powiedzieć to samo o całej wyspie, do Sutivanu wrócę pewnie jeszcze nie raz
Drugie miejsce dla mnie to Supetar, trzecie ex equo Milna i Pučišća
A Splitska, Povlja i Postira były zbyt pobieżnie, więc ranking nie jest obiektywny.
Ogólnie Brač jest dla mnie bardzo klimatyczny, można tam odpocząć i przenieść się w taki inny, spokojniejszy świat, gdzie życie toczy się trochę innym torem, i z którego potem trudno wrócić do codziennej polskiej rzeczywistości