Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brač polecam w ciemno brać ;-)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 07:54

a_nula, pozdrów ode mnie Sonię i Ediego :P
mysza73
Weteran
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 08:00

Tymona napisał(a):Oj z tymi osami to faktycznie niemiło - mocno Cię podziabały?

Trochę :roll: ,
chyba cztery mnie dziabnęły :wink:

Tymona napisał(a):
Mysza napisał(a):jeśli jeszcze masz czas tu zaglądać, to znaczy, że jesteś jeszcze "2w1"
Nieustannie przypominam hipopotama :wink: :lol:

pozdrawiam
:D

Hipcie są słodkie :wink:,
no to cały czas trzymam kciuki :P
:papa:
a_nula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_nula » 06.08.2012 08:19

mysza73 napisał(a):a_nula, pozdrów ode mnie Sonię i Ediego :P

Okay!!
Jak powiem, że od myszy, to się połapie? ;) ;)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 08:31

a_nula napisał(a):
mysza73 napisał(a):a_nula, pozdrów ode mnie Sonię i Ediego :P

Okay!!
Jak powiem, że od myszy, to się połapie? ;) ;)

Może lepiej powiedz, od Agnieszki :wink: ,
tej co za rok wraca :wink:
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 06.08.2012 09:12

Żeby nie cytować wielokrotnie użyłam gwiazdki.
mysza73 napisał(a):* Kolejnego dnia najpierw błogie lenistwo na plaży, a po obiedzie kolejna wycieczka :P.
....
** Upał trochę dał nam się we znaki :roll: , a przed nami jeszcze sporo miejsc do odwiedzenia :wink: .
....
*** Ładnie od tamtej strony wyglądał kościół i chciałam zrobić jeszcze parę zdjęć, gdy poczułam, że coś mnie przeraźliwie kłuje po nogach :evil: .

*Rzadko pokazujesz plaże, na której spędzacie przedpołudnie. Może dlatego że jest to wciąż ta sama plaża. :)

**Za to podziwiam Twoją chęć zobaczenia więcej niż wody. Upał mnie rozkłada i wszelkie moje działania.

***Mnie gdy użądliła osa w stopę nie mogłam się ruszyć przez 2 godziny, noga w miskę z woda pomagała wytrzymywać ból. Ale wspominam to jako koszmar.

Bardzo ładny kościół. Jasność od niego bije i z zewnątrz i wewnątrz.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 09:24

Lidia K napisał(a):
*Rzadko pokazujesz plaże, na której spędzacie przedpołudnie. Może dlatego że jest to wciąż ta sama plaża. :)

Bo na plaże rzadko zabierałam aparat :oops:

Lidia K napisał(a):**Za to podziwiam Twoją chęć zobaczenia więcej niż wody. Upał mnie rozkłada i wszelkie moje działania.

Żeby jeszcze moje dziecko doceniło, że chcę jej pokazać coś fajnego :roll: :wink:

Lidia K napisał(a):***Mnie gdy użądliła osa w stopę nie mogłam się ruszyć przez 2 godziny, noga w miskę z woda pomagała wytrzymywać ból. Ale wspominam to jako koszmar.

Może one mnie tylko postaszyły :? ,
mnie też ugryzły w nogę, i w tych miejscach było na początku spuchnięte i szczypało,
potem stasznie swędziało :roll: .
Lidia K napisał(a):Bardzo ładny kościół. Jasność od niego bije i z zewnątrz i wewnątrz.

Można jeszcze było zajrzeć w uliczki, ale te osy mnie zniechęciły :roll: .

tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 06.08.2012 09:34

mysza73 napisał(a):
Lidia K napisał(a):

Lidia K napisał(a):**Za to podziwiam Twoją chęć zobaczenia więcej niż wody. Upał mnie rozkłada i wszelkie moje działania.

Żeby jeszcze moje dziecko doceniło, że chcę jej pokazać coś fajnego :roll: :wink:

heh ja mam to samo. Dzieci zwykle nie chcą nigdzie jeździć, ale gdy już gdzieś są to im się podoba. Wydaje mi się, że jest kwestią czasu (parę lat), gdy docenią to ile im pokazaliśmy i w ilu miejscach były (wspomnienia)

Jak pisałem kiedyś: nasi rodzice jeździli mało (w ogólności jako społeczeństwo oczywiście z wyjątkami), my jeździmy sporo, ale nasze dzieci to sądzę, że juz zwiedzą z pół świata jako dorosli
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 06.08.2012 10:16

Mysza, ja jak zwykle spóźniony ale jestem. :roll:
Z wielką ciekawością przebrnąłem przez Twoją relację. Jak zwykle bardzo ładne zdjęcia i ciekawa relacja. Brac jest chyba najbardziej pożądanym z miejsc moich planów wakacyjnych. Tym milej było zobaczyć i przeczytać to wszystko, co zamieściłaś.
Ale puki co, to są tylko plany... Pocieszam się, że zawsze od planów wszystko się zaczyna. :|
Pozdrawiam :wink:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 10:21

Tomasz W napisał(a):Mysza, ja jak zwykle spóźniony ale jestem. :roll:
Z wielką ciekawością przebrnąłem przez Twoją relację. Jak zwykle bardzo ładne zdjęcia i ciekawa relacja. Brac jest chyba najbardziej pożądanym z miejsc moich planów wakacyjnych. Tym milej było zobaczyć i przeczytać to wszystko, co zamieściłaś.
Ale puki co, to są tylko plany... Pocieszam się, że zawsze od planów wszystko się zaczyna. :|
Pozdrawiam :wink:

Pwenie :P,
nawet nie wiesz ile ja mam planów :wink: .

A tak przy okazji, czy Twoje auto ma cro.pl :?:
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 06.08.2012 10:30

Nie ma. A czemu pytasz?
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 10:34

Tomasz W napisał(a):Nie ma. A czemu pytasz?

Bo namierzyłam w Radomiu auto z cropelką
i jakoś tak teraz pomyślałam, że to może Twoje :P .
Wkleję w odpowiednim miejscu, może właściciel się ujawni :wink: .
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 06.08.2012 10:37

Był i "mój" Sumartin :lol: najfajniejsze jak do tej pory miejsce do wakacyjnego mieszkania. Chociaż zwiedzać tam za bardzo nie było co, prawda? ;)
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 10:41

Magda O. napisał(a):Był i "mój" Sumartin :lol: najfajniejsze jak do tej pory miejsce do wakacyjnego mieszkania. Chociaż zwiedzać tam za bardzo nie było co, prawda? ;)

No właśnie teraz się tak zastanawiam, czy poszliśmy w dobrym kierunku :? ,
ale samostan ładny :P .
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 06.08.2012 10:41

Nie kojarzę bezpośrednio (po za Tobą) nikogo na forum z naszego uroczego miasta. Jak wkleisz zdjęcie daj jakoś znać to zobaczę i może skojarzę... W końcu to nie Nowy Jork, ludzie się znają... :oczko_usmiech:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 06.08.2012 10:49

Tomasz W napisał(a):Nie kojarzę bezpośrednio (po za Tobą) nikogo na forum z naszego uroczego miasta. Jak wkleisz zdjęcie daj jakoś znać to zobaczę i może skojarzę... W końcu to nie Nowy Jork, ludzie się znają... :oczko_usmiech:

Zrobione :wink: ,
w dziale "Widzialność naklejek na trasie" :P .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży