Sezon ciekawych relacji uważam za otwarty
Czekam na ciąg dalszy
Roxi napisał(a):Sezon ciekawych relacji uważam za otwarty
Czekam na ciąg dalszy
walp napisał(a):Witam,
również się dołączam, bo na Brač wybieramy się w sierpniu. Co prawda nie na całe wakacje, ale z wizytą.
Gosia i Marek napisał(a):Ja też chętnie powspominam:) Byliśmy w tamtym roku i tak nam się spodobało, że w tym roku też mamy zamiar odwiedzić Brac:)
tony montana napisał(a):No Mysza, aleś mnie zaskoczyła z tą relacją Dobrze, że już odsapnęłaś
Właśnie tego Jeepa widziałem w niedzielę bodajże 22.07 zaparkowanego koło Studenaca w Splitskiej, no i wiesz .... skandal ... nie?
no weźźź, skandal jak nic ...
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):No Mysza, aleś mnie zaskoczyła z tą relacją Dobrze, że już odsapnęłaś
Właśnie tego Jeepa widziałem w niedzielę bodajże 22.07 zaparkowanego koło Studenaca w Splitskiej, no i wiesz .... skandal ... nie?
Bo to było miejsce parkingowe naszego Jeepa staruszka ,
apartman mieliśmy 56 schodków w górę, bez dojazdu .
Jeep stał codziennie do godzin popołudniowych, a potem ruszał w teren
Trzeba chyba powołać komisję śledczą, jak to się stało, że sie nie spotkaliśmy
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):No Mysza, aleś mnie zaskoczyła z tą relacją Dobrze, że już odsapnęłaś
Bo to było miejsce parkingowe naszego Jeepa staruszka ,
apartman mieliśmy 56 schodków w górę, bez dojazdu .
Jeep stał codziennie do godzin popołudniowych, a potem ruszał w teren
Trzeba chyba powołać komisję śledczą, jak to się stało, że sie nie spotkaliśmy
No proszę, tylko 56 schodków pod górę :)
Komisję uważam za powołaną - wejdzie do niej jeszcze Maslinką, którą miałem przyjemność spotkać w Supetarze nawet dwa razy (drugi raz wspólne piwko)
Mysza - pamiętam, że chciałaś namiar na apartmana 10 metrów od plaży w Mandre.
Jakby co to mail do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub mogę wkleić tutaj (ale tak to każdy będzie go znał i bedzie chciał hehe
mysza73 napisał(a):
A co zamierzacie zwizytować?
Jedynym miasteczkiem, które mi się mało podobało był Bol
Beata W. napisał(a):Zajmuję kolejne miejsce w śledzeniu Twojej relacji.
Czekam z niecierpliwością ponieważ właśnie nad Brać ( może Supetar) myślę w tym roku ( wyjazd 11.08).
Korzystając z sytuacji zapytam czy dużo turystów na wyspie? Planuję jechać w ciemno i tak się zastanawiam czy są szanse w tym terminie na jakieś kwatery. I jeszcze jedno pytanko jak z cenami na Brać? dużo drożej niż np. w Makarskiej?
Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Zajmuję kolejne miejsce w śledzeniu Twojej relacji.
Czekam z niecierpliwością ponieważ właśnie nad Brać ( może Supetar) myślę w tym roku ( wyjazd 11.08).
Korzystając z sytuacji zapytam czy dużo turystów na wyspie? Planuję jechać w ciemno i tak się zastanawiam czy są szanse w tym terminie na jakieś kwatery. I jeszcze jedno pytanko jak z cenami na Brać? dużo drożej niż np. w Makarskiej?
Pozdrawiam
Turystów było sporo, ale to ani mniej, ani więcej niż w innych miejscach pewnie.
Przy wyjeździe z promu stali tubylcy i proponowali apartmany, więc raczej zawsze coś się znajdzie.
Co do cen, to niczym mnie nie zaskoczyły, w Makarskiej byłam tylko na wycieczce i szybko uciekłam, więc nie wiem jakie tam są ceny, ale na Braču były porównywalne do tych w Orebiću.
Tylko lody wszędzie były po 6-7 kun, no ale może wszędzie zdrożały, rok temu w Orebiću były po 5 kun.
mysza73 napisał(a):krombocher napisał(a):Skoro było cudnie, to spokojnie mogę się tu pojawić więc zasiadam obowiązkowo
Cześć
Możesz siedzieć spokojnie ,
ale panie w sklepie dalej takie jakieś nabzdyczone .
Jak Peljesac?
Powrót do Nasze relacje z podróży