mysza73 napisał(a):Odcinek II
SPLITSKA rimski kamenolom i plaża.
Więcej o Splitskiej nie napiszę ani słowa .
cdn
ej, to ja mam chyba więcej zdjęć z Kamieni
Tak, tak, napisz teraz o POSTIRZE
POSTIRA! POSTIRA!
cdn
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Odcinek II
cdn
ej, to ja mam chyba więcej zdjęć z Kamieni
Tak, tak, napisz teraz o POSTIRZE
POSTIRA! POSTIRA!
(...)
No i to już cała wyprawa .
(...)
cdn
AniaJ. napisał(a):A Splitskiej to jedyna plaża? Malownicza, ale chyba dla dzieci niezbyt przyjazna, mam na myśli zejście do wody.
A skrzydełka bombowe I kolorek twarzowy
mysza73 napisał(a):Aguha napisał(a):Mysza, wyglądasz bosko ze skrzydełkami - Latająca Mysza
Dzięki ,
Zuzia proponowała mi takie przezroczyste, mniej rzucające się w oczy ,
ale wyglądały mi na mniej trwałe i zostałam przy moich, sprawdzonych .
Agasz napisał(a):Przespacerowałam się z Tobą do kamieniołomów, poleżałam na materacu, posiedziałam na tarasie, na kisze popatrzyłam i od razu dzień taki miły się zrobił
A o milionie zdjęć z tego samego miejsca też słyszałam , ale i tak stwierdzam, że za mało zrobiłam i z niektórych miejsc mi brakuje teraz
Lidia K napisał(a):Agasz napisał(a):Przespacerowałam się z Tobą do kamieniołomów, poleżałam na materacu, posiedziałam na tarasie, na kisze popatrzyłam i od razu dzień taki miły się zrobił
A o milionie zdjęć z tego samego miejsca też słyszałam , ale i tak stwierdzam, że za mało zrobiłam i z niektórych miejsc mi brakuje teraz
Podpisuję się też pod tym tekstem.
Małgosia
Przeczytałam od początku. Brac jest dla nas wyspą nieznaną tym bardziej chętnie popatrzę coście tam popołudniami zobaczyli i co można zobaczyć. Widzę, że Zuzia potrzebuje się dobrze wyspać.
Bardzo lubię oglądać zdjęcia bo to dzięki nim potem mnie gdzieś w konkretne miejsce ciągnie.
Gdybyś chciała je pokazywać większe wystarczy w linku zamienić /640/ na /800/.
mysza73 napisał(a):Przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie dokończyłam Waszej Toskanii .
Muszę trochę ochłonąć po Cro i wtedy spokojnie wrócę do Toskanii
Powrót do Nasze relacje z podróży