mysza73 napisał(a):Kościół, sklep i trzy knajpki na krzyż .
O to, to, to to, to, to ja także przycupnę pooglądać i poczytać
już ziemię wygrzebuję spod nóg - za moment na Hvar, ale ten Brac, może może następnym razem...
Pozdrawiam
mysza73 napisał(a):
NIE MÓW, że też poszlaś pod górę pod te kupę kamieni
Myślałem, że TYLKO mnie przyjdzie to do głowy ....
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam wszystkich.
Trochę późno ale mimo to dołączę do oglądających.
Spokojnie, tu jest straszna nuda, nic nie straciłeśmaciej1976 napisał(a):O Jezu! Jeden dzień relacji i już 7 stron! Byłem w Splitskiej 12 lipca. Obok Postiry najładniejsza miejscowość na wyspie. To tylko moje skromne zdanie Będę tu oczywiście zaglądał.
Cześć
Skromnie zgadzam się z Twoim zdaniem, ale z naciskiem na Splitską
Nie, nie ..
Ja CZUJĘ, że Maciej był w tym samym apartmanie co ja, tylko wcześniej (czyli ja byłem w tym samym co on ) i Maciej ma oczywiście rację
POSTIRA! POSTIRA!
FC Sardina Postira!
maciej1976 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam wszystkich.
Spokojnie, tu jest straszna nuda, nic nie straciłeśmaciej1976 napisał(a):O Jezu! Jeden dzień relacji i już 7 stron! Byłem w Splitskiej 12 lipca. Obok Postiry najładniejsza miejscowość na wyspie. To tylko moje skromne zdanie Będę tu oczywiście zaglądał.
Cześć
Nie, nie ..
Ja CZUJĘ, że Maciej był w tym samym apartmanie co ja, tylko wcześniej (czyli ja byłem w tym samym co on ) i Maciej ma oczywiście rację
POSTIRA! POSTIRA!
FC Sardina Postira!
Ano byłem u Ljubicy Meter w Postirze. Najlepsza miejscówka. No i blisko do Splitskiej
Goniaa napisał(a):mysza73 napisał(a):
To nie tylko Wy poszliście. Moi chłopcy też byli, szukali Herkulesa jakiegoś, ale nie znaleźli Od 6 rano go szukali.... gdzieś sobie poszedł. A jak Wy byliście to wrócił już?
tony montana napisał(a):Goniaa napisał(a):mysza73 napisał(a):
To nie tylko Wy poszliście. Moi chłopcy też byli, szukali Herkulesa jakiegoś, ale nie znaleźli Od 6 rano go szukali.... gdzieś sobie poszedł. A jak Wy byliście to wrócił już?
Coś Ty....
nikt nie wrócił
kupa kamieni
i pełno owiec po drodze....
mysza73 napisał(a):ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam wszystkich.
Cześć
tony montana napisał(a):Goniaa napisał(a):mysza73 napisał(a):
Coś Ty....
nikt nie wrócił
kupa kamieni
i pełno owiec po drodze....
mkm napisał(a):Ljubica i Uvala Prvlja , czy też Jerko nad Malą Lozną, są to super miejsca które polecam od lat na forum ... natomiast Splitska i Uvala Zastup przeznaczona jest tylko dla moich ''wybrańców'' ... to zupełnie inna bajka
mkm napisał(a):
Agnieszko , świetnie sobie radzisz ... tylko nie wdawaj się w żadne przepychanki ... My i tak swoje wiemy
Pozdrav ...
mysza73 napisał(a):mkm napisał(a):
Agnieszko , świetnie sobie radzisz ... tylko nie wdawaj się w żadne przepychanki ... My i tak swoje wiemy
Pozdrav ...
Ja i przepychanki, no co Ty ,
i masz rację, swoje wiemy
Ale do Torcidy się przyłączysz ?
I poducz Zbyszka wklejać zdjęcia
Fatamorgana napisał(a):mkm napisał(a):Ljubica i Uvala Prvlja , czy też Jerko nad Malą Lozną, są to super miejsca które polecam od lat na forum ... natomiast Splitska i Uvala Zastup przeznaczona jest tylko dla moich ''wybrańców'' ... to zupełnie inna bajka
Ja tak skromnie spytam: gdzie to jest co wymieniłżeś?
Do wybrańców się nie zaliczam póki co, ale jako ziomal uprzejmie Cie prosza cobyś mie oświecił trocha....