pawel silesia napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Pomyliło mi sie :p z Biokowem bo dzis sobie o Velebicie czytałam :p
Biokovo - chętnie 2017 Czy ktoś tu chodzi po górach...
Popatrz na relacje Wojtka Franza.
pawel silesia napisał(a):Biokovo - chętnie 2017 Czy ktoś tu chodzi po górach...
Vjetar napisał(a):pawel silesia napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Pomyliło mi sie :p z Biokowem bo dzis sobie o Velebicie czytałam :p
Biokovo - chętnie 2017 Czy ktoś tu chodzi po górach...
Popatrz na relacje Wojtka Franza.
słoma79 napisał(a):pawel silesia napisał(a):Biokovo - chętnie 2017 Czy ktoś tu chodzi po górach...
Miałem w planie wejście na Sv.Jure ale pogoda mnie pokonała...wcześniej czytałem jakie warunki są na szlaku...plan nadal jest...w sierpniu druga szansa...
pawel silesia napisał(a):słoma79 napisał(a):pawel silesia napisał(a):Biokovo - chętnie 2017 Czy ktoś tu chodzi po górach...
Miałem w planie wejście na Sv.Jure ale pogoda mnie pokonała...wcześniej czytałem jakie warunki są na szlaku...plan nadal jest...w sierpniu druga szansa...
Jest gdzieś relacja na forum o wejściu na Sv.Jure czy wszyscy samochodem...? Ciekawe jak szlak oznaczono? Na Barč'u szlaki wyznaczały znaki okrągłe biało-czerwone.
tyniolek napisał(a):Twój Brač jest cudowny kusi, oj kusi
CROnikiCROpka napisał(a):Piękne kolory na zdjęciach
CinnamonGirl napisał(a):Takie pytanie na przyszlosc jak z liczba ludzi w czerwcu w Splitskiej i Postirze, na twoich fotkach plaz niewiele ale wiem ze i kadr duzo moze uczynic.
Faktycznie spokój czerwcowego Brač'a działa kojąco. Miejscowości nie są przeładowane turystami, plaże często masz dla siebie. No może w Bol'u było więcej plażowiczów. Część ekipy narzekała jednak na brak imprez. Oczywiście sytuacja zmienia się pod koniec czerwca i trwa całe lato.
su-petar napisał(a):Witam, rewelacyjne zdjęcia, szacunek. Czy wjeżdżając do Postiry miałeś odcinek, że musiałeś prowadzić lub nieść rower? Ja skręciłem z drogi szutrowej w ścieżkę prowadzącą wzdłuż wybrzeża. Była to pewnie najkrótsza droga, ale ok. 50 m musiałem nieść rower pod pachą (wąska ścieżka przez las i na dodatek jeszcze ze schodami - ale było warto).
figusek napisał(a):Pięknie wygląda Postira na Twoich zdjęciach, nam również przypadła do gustu
andeo napisał(a):Jeszcze tu masz opis wyprawy na Sv.Jure
http://defito.net/wyprawa-na-sv-jure-biokovo/