Dziękuję za piękną Chorwację.
Będę tu częściej zaglądał.
Pzdr
pawel silesia napisał(a):andeo napisał(a):Ja w tym roku również na Brać się wybieram i moi gospodarze oferują rowerki,wiec mam wielką nadzieję że da się na nich jeździć i też Sutivanek objadę wszerz i wzdłuż
Rower bardzo polecam!
Postaram się w przedstawić Wam kilka propozycji wycieczek rowerowych po Braču. Takie, które sprawdziłem na własnych kołach
pawel silesia napisał(a):Arooo napisał(a):Witaj Pawle ze Śląska
mniamniuśne zdjęcia robisz, szczególnie te nocne.
Swoją drogą szacun za te rowerowe wojaże.
My zwiedzaliśma całą północną cześć wyspy na moplikach i momentami było ciężko pod górkę.
Dla mnie Brać jest najpiękniejszym miejscem w całej Chorwacji ( a zjeździłem od Istrii po Dubrownik)
Dziękuję Arooo. Jeśli chodzi o nocne foty - statyw, niskie ISO i bardzo długie czasy... robią swoje. W dzień dodatkowy filtr pomagał z wodą i niebem.
Targowaliśmy rowery od 50-70 kun za dzień. Będzie jeszcze kilka wycieczek w północno-zachodnie rejony wyspy.
Brać - RZĄDZI.
Pozdrawiam!
Masz swoje relacje na forum?
CinnamonGirl napisał(a):Kadry Splitskie piekna.
Ale co mnie najbardzirj zafascynowalo to przejrzystosc powietrza i widocznosc Velebitu. Duzo 'wyciagane'? Czy faktycznie taka rewelacyjna przejrzystosc byla?
Kunii napisał(a):pawel silesia napisał(a):
A jak z tą Blacą? Zwiedziliście wnętrza?
Nie zwiedzaliśmy A Ty?
Fajne chmurki
CinnamonGirl napisał(a):Pomyliło mi sie :p z Biokowem bo dzis sobie o Velebicie czytałam :p