.png)
wiolek_lp napisał(a):
W Povlji/ Povlja nie wiem czy się odmieniajak wielu Cromaniaków w tym roku
![]()
Mam nadzieję, że Brać zrobi na nas równie wielkie wrażenie jak Hvar w zeszłym rokuAle oglądając i czytając relacje nie może byc inaczej
![]()
Zresztą dla moich chłopaków obojętnie gdzie, żeby tylko mogli pływać, dla małża każde miasteczko takie samo ale na szczęście nie marudzi przy zwiedzaniua ja mam już lisę do ogarnięcia więc na pewno będzie fantastycznie
oby pogoda dopisała
![]()
Ciekawe ile wy mieliście tych pochmurnych (i deszczowych) dni

.png)
te kiero napisał(a):niebo bezchmurne jest piękne, z takimi chmurami jeszcze piękniejsze - oczywiście kiedy się człowiek nie opala
.png)
.png)
AdamZ napisał(a):Pawle, wysoko podniosłeś poprzeczkę w fotografowaniu wyspyNieco mnie to zdołowało na wstępie kiedy porównałem swoje zdjęcia z Sutivanu ale widzę że każdy ma inne spojrzenie i warto wrzucać swoją wizję piękna tego regionu, może kogoś to zachęci do odwiedzin. Przyznam że po ubiegłorocznym wstępnym zwiedzaniu Brača mam w planach powrót i powolne przetrawianie początkowych wrażeń. Rowery też są w planach ale własne mieszczuchy więc posłużą raczej do objazdu Sutivańskich okolic w poszukiwaniu ciekawych plenerów. Dzięki za ciekawą relację. Świetnie że równolegle możemy poczytać dwie pięknie fotografowane relacje z wyspy
Ciekawym czy wrzucisz coś ze zwierzakami z Sutivańskiego minizoo.
. Swoją drogą mogli by się pochwalić swoimi zdjęciami bo to prawdziwi CROmaniacy..png)
.png)
Shadi napisał(a):Kusisz Brat, kusisz...Narazie pozostanę cichą wielbicielką chorwackich przygód forumowiczów (pozdrawiam wszystkich). Z przejęciem i wzruszeniem śledzę Twoją relację...fajnie, że się zdecydowałeś
Pisz, pisz i jeszcze raz pisz!
Kunii napisał(a):Piękna fotka przy rowerzeAż Ci się klata powiększyła, tak się na tym rowerze wysilałeś
Zazdroszczę tych fotek wschodu słońcaze mnie taki leń i z łóżka bym się nie zwlekła

.png)
.png)
andeo napisał(a):Chyba Ci się malutki błąd wkradł w zatoce Likvaczęsto ludzie piszą Livka
.png)
.png)
.png)
CinnamonGirl napisał(a):Foty przepiekne:) uwielbiam filtr polaryzacyjny. Dwa stracilam w Chorwacji
CinnamonGirl napisał(a):
Ja mysle ze pogoda do zdjec mimo wszystko dopisala. ile one sa bardziej intrygujace i dynaniczne przez to zejeb.. Niebo. Imo duzo lepsze niz gdyby byl tam sam nudny blekit.
CinnamonGirl napisał(a):Choc jako ze w tym roku wybieram sie do Chorwacji 11 czerwca i to z dzieckiem to mam nadzieje ze pogoda bardziej dopisze i mimo wszystko przedkladam sloneczko od takiego pogodowego teatru bo i tak z 5 latka nie mam co liczyc na piekne i wyczekane kadry![]()
Ale uwielbiam takie burzowe klimaty jeszcze do tego dopieszone potem odpowiednio i z umiaremna pewno bede sledzic ten watek
, a i kadry z pociechą będą zacne .png)
andeo napisał(a):Ja w tym roku również na Brać się wybieram i moi gospodarze oferują rowerki,wiec mam wielką nadzieję że da się na nich jeździć i też Sutivanek objadę wszerz i wzdłuż![]()

Powrót do Nasze relacje z podróży