wiolek_lp napisał(a):
W Povlji/ Povlja nie wiem czy się odmienia jak wielu Cromaniaków w tym roku
Mam nadzieję, że Brać zrobi na nas równie wielkie wrażenie jak Hvar w zeszłym roku Ale oglądając i czytając relacje nie może byc inaczej
Zresztą dla moich chłopaków obojętnie gdzie, żeby tylko mogli pływać, dla małża każde miasteczko takie samo ale na szczęście nie marudzi przy zwiedzaniu a ja mam już lisę do ogarnięcia więc na pewno będzie fantastycznie oby pogoda dopisała
Ciekawe ile wy mieliście tych pochmurnych (i deszczowych) dni
te kiero napisał(a):niebo bezchmurne jest piękne, z takimi chmurami jeszcze piękniejsze - oczywiście kiedy się człowiek nie opala
AdamZ napisał(a):Pawle, wysoko podniosłeś poprzeczkę w fotografowaniu wyspy Nieco mnie to zdołowało na wstępie kiedy porównałem swoje zdjęcia z Sutivanu ale widzę że każdy ma inne spojrzenie i warto wrzucać swoją wizję piękna tego regionu, może kogoś to zachęci do odwiedzin. Przyznam że po ubiegłorocznym wstępnym zwiedzaniu Brača mam w planach powrót i powolne przetrawianie początkowych wrażeń. Rowery też są w planach ale własne mieszczuchy więc posłużą raczej do objazdu Sutivańskich okolic w poszukiwaniu ciekawych plenerów. Dzięki za ciekawą relację. Świetnie że równolegle możemy poczytać dwie pięknie fotografowane relacje z wyspy
Ciekawym czy wrzucisz coś ze zwierzakami z Sutivańskiego minizoo.
Shadi napisał(a):Kusisz Brat, kusisz... Narazie pozostanę cichą wielbicielką chorwackich przygód forumowiczów (pozdrawiam wszystkich). Z przejęciem i wzruszeniem śledzę Twoją relację...fajnie, że się zdecydowałeś Pisz, pisz i jeszcze raz pisz!
Kunii napisał(a):Piękna fotka przy rowerze Aż Ci się klata powiększyła, tak się na tym rowerze wysilałeś
Zazdroszczę tych fotek wschodu słońca ze mnie taki leń i z łóżka bym się nie zwlekła
andeo napisał(a):Chyba Ci się malutki błąd wkradł w zatoce Likva często ludzie piszą Livka
CinnamonGirl napisał(a):Foty przepiekne:) uwielbiam filtr polaryzacyjny. Dwa stracilam w Chorwacji
CinnamonGirl napisał(a):
Ja mysle ze pogoda do zdjec mimo wszystko dopisala. ile one sa bardziej intrygujace i dynaniczne przez to zejeb.. Niebo. Imo duzo lepsze niz gdyby byl tam sam nudny blekit.
CinnamonGirl napisał(a):Choc jako ze w tym roku wybieram sie do Chorwacji 11 czerwca i to z dzieckiem to mam nadzieje ze pogoda bardziej dopisze i mimo wszystko przedkladam sloneczko od takiego pogodowego teatru bo i tak z 5 latka nie mam co liczyc na piekne i wyczekane kadry
Ale uwielbiam takie burzowe klimaty jeszcze do tego dopieszone potem odpowiednio i z umiarem na pewno bede sledzic ten watek
andeo napisał(a):Ja w tym roku również na Brać się wybieram i moi gospodarze oferują rowerki,wiec mam wielką nadzieję że da się na nich jeździć i też Sutivanek objadę wszerz i wzdłuż
Powrót do Nasze relacje z podróży