andeo napisał(a):Piękne wieczorne ,to z muszlą też My w tym roku odwiedziliśmy dzięki Twojej relacji Babin Laz ,bardzo nam się podobało
andeo czekamy na Twoją relację, nie ociągaj się
CROnikiCROpka napisał(a)::hearts:
Zachęcasz tak bardzo tymi zdjęciami, że zaczynam poważnie rozważać Brać zamiast Peljesaca na przyszły rok...
shaman72 napisał(a):Niesamowite zdjęcia - zachęcasz
Dlaczego nie można mieć 2 miesięcy urlopu ??
tyniolek napisał(a):Śpieszmy się kochać Hvar i Brač...
andeo napisał(a):Piękne wieczorne ,to z muszlą też My w tym roku odwiedziliśmy dzięki Twojej relacji Babin Laz ,bardzo nam się podobało
te kiero napisał(a):niezmiennie jestem i napawam się widokami
Ninja332 napisał(a):Wsiadam w samochód i przyjeżdżam na doszkalanie w dziedzinie robienia pięknych zdjęć Jestem pod wrażeniem, jakie Ty masz oko do wyłapywania piękna wśród wąskich uliczek miast. Wiem, że nie wystarczy pstryknąć, pewnie po przyjeździe do domu trochę czasu spędziłeś nad obróbką, ale i tak podziwiam Twoje prace. Na razie przeczytałam 14 stron relacji, jest dość późno, dlatego reszta zostaje na jutro. Pozdrawiam
laciatek napisał(a):Byłam ciekawa, czy zajrzeliście do Szkoły rzeźby z kamienia i zobaczę u Ciebie takie kadry " od środka " .
pozdrawiam i dziękuję za ocieplenie oczekiwania na urlop
pawel silesia napisał(a):laciatek napisał(a):Byłam ciekawa, czy zajrzeliście do Szkoły rzeźby z kamienia i zobaczę u Ciebie takie kadry " od środka " .
pozdrawiam i dziękuję za ocieplenie oczekiwania na urlop
Szkoła była zamknięta (ok 20:00). Bardzo żałuję - znałem to miejsce z kilku filmów na YT - nie można mieć (zwiedzić) wszystkiego.
Chorwackie plany urlopowe?
Pozdrawiam!
te kiero napisał(a):niezmiennie jestem i napawam się widokamiandeo napisał(a):Piękne wieczorne ,to z muszlą też My w tym roku odwiedziliśmy dzięki Twojej relacji Babin Laz ,bardzo nam się podobało
andeo czekamy na Twoją relację, nie ociągaj się
Powrót do Nasze relacje z podróży