Zawsze myślałam, że bez samochodu w Chorwacji nie ma zwiedzania. A tu proszę: prom-rower-nogi i tyle można zwiedzić.
Bardzo mi się podoba
gusia-s napisał(a):Znalazłam filmik, czas 1:34 ... to te miejsca?
Magda O. napisał(a):Zawsze myślałam, że bez samochodu w Chorwacji nie ma zwiedzania. A tu proszę: prom-rower-nogi i tyle można zwiedzić.
Bardzo mi się podoba
Shadi napisał(a):Najpiękniej pokazany Split, jaki widziałam !!! Odwiedziliśmy to miasto dwa razy, a tak wiele ciekawych miejsc zostało pominiętych...Wstyd Konieczne do nadrobienia. A co wydarzy się jutro
figusek napisał(a):Pięknie czekam na niespodziankę, którą przyniósł kolejny dzień
Shadi napisał(a):Najpiękniej pokazany Split, jaki widziałam !!! Odwiedziliśmy to miasto dwa razy, a tak wiele ciekawych miejsc zostało pominiętych...Wstyd Konieczne do nadrobienia. A co wydarzy się jutro
te kiero napisał(a):Shadi napisał(a):Najpiękniej pokazany Split, jaki widziałam !!! Odwiedziliśmy to miasto dwa razy, a tak wiele ciekawych miejsc zostało pominiętych...Wstyd Konieczne do nadrobienia. A co wydarzy się jutro
to fakt, oglądając pomyślałem dokładnie zgodnie z powyższą wypowiedzią, teraz tylko tęskno do Splitu
Powrót do Nasze relacje z podróży