Jako że mi sie trocha nudzi, napisza jeszcze jako my jechali nazot.
Plan był taki, co by jak najpryndzyj rano ku chałupie ruszyć. Niby dopiero początek sezonu, ale sobota, a jo pierońsko nie lubia we korkach stoć
Stanyli my "wczas rano" o 8
, na gibko wciepali nasze lonty do auta i jadymy ku granicy. Pozegnali my się z gospodorzami, Szymon oczywiście jeszcze ze Ozzym
. Gospodorze chcieli jeszcze co by ze nimi kafyj wypili, ale czasu nie było, możno na bezrok wypijymy
Po drodze ruch nie był za wielki, przed Zagrzebiem oczywiście podjechali my do bramek kaj idzie yno kartom płacić, ludzi żodnych przed nami niy było. We tych drugich do gotówki, tyż kolejka nie była za wielko, tak kole 300 metrów. Jak my wjechali na A2 zdało mi się że zaczyno sie coroz ciaśnij na drodze robić. Stanyli my zatankować, co by na Chorwackij bynzynie aże dudom dojechać i tak se myśla "Jest sobota, we Macelj może być korek, jadymy na Rogatec". Jak pomyśloł, tak tyż zrobił, po Chorwackiej stronie droga fajno, dość szybko my na granicy byli. Tam oczywiście pusto, we Słowenii droga tako se. Za granicom droga 432 był ok. potym żech pojechoł drogą 689 i przy Podlehniku wyjechoł żech na droga nr9 co idzie od granice do Ptuj-a. Ta już nie była tako fajno, nawierzchnia była dobro, ale droga trocha wąsko i krynto, jak tam jeszcze roz pojada to spróbuja jechać dalyj 432 aże do 2 i potym do Ptuj (ale to se zajś zostawia "na bezrok") .
Do Ptuj zjechali my normalnie obwodnicom, jechołżech tak jak żech tu pora tysiyncy razy pisoł, a wszyscy wiedzą jako tam trza jechać. I na kierymś rondzie zamiast jechać tak jak mi navi i mój durny łeb koże, pojechoł żech za jakimiś Polokami we terenowej "Kijance" ze rejestracją PRA (pozdrawiam rodaków z Rawicza, czy to były Cromaniaki to nie wiem, bo naklejki nie było). Oczywiście ekipie we aucie powiedzioł żech że specjalnie tam jada co by im cyntrum Ptuj-a pokozać, czy mi uwierzyli to niewiem i chyba nie chca wiedzieć
.
Zaroz za Ptuj oczywiście mieli my zaplanowany postój, coby zjeść pizza i sie trocha poruszać.
Zjedli my pierońsko dobro pizza, pokopali my ze Szymonym trocha do bala i pociepali do kosza, wsadzili my rzicie do auta i pojechali ku chałupie.
Przy Mureck zastanowioł żech sie czy jechać B69, a potym A9 na Graz, czy tak jak w tamta strona pojechać B66 (nie mylić ze Route66
) przez Feldbach do Ilz i tam wjechać na A2. Spiechać nom sie za bardzo niy spiechało, to my pojechali B66. Szło jeszcze choć pora fotek po drodze cyknąć, a droga jakoś mi spasowała i chyba cołki czos tam byda jeździł.
Potym już normalnie, przez Wiedeń. Tu pierwszy i jak na razie ostatni roz w życiu, zrobił żech fotka auta ze "Croplową" naklejką. Widzioł żech już, oklejone auto od "Weldona" pora lot tymu we Primosten, ale wtedy żech nie zrobił foty
Do tego sie jak na razie żodyn nie przyznoł.
Dalyj już bez żodnych przygód dojechali my do domu.
Dla kolegów którzy lubią statystykę powklejam jeszcze parę fotek
Trasa, od Slunj do domu liczyła tyle:
kilometrów (jak to dobrze mieszkać na południu
):
Mój stary Golf przejechał ja w takim:
czasie
Co dało taką średnia prędkość:
Przy czym wciągnął tyle paliwa:
Od wyjazdu ze Selcy zrobiliśmy tyle km (tu fota kompa nawigacji):
W ciągu całego wyjazdu zrobiliśmy
nie za wiele, dalej twierdzę że dobrze na południu mieszkać
Tyle mój "dziadek" zeżarł paliwa na całym wyjeździe:
Na tym chyba można zakończyć relację, dziękuję tym którzy wytrwali do końca i tym którzy po pierwszym poście przestali czytać
Jakby kto czego nie rozumioł, to niech sie niy gańbuje yno pyto, jak niy jo to kiry inkszy Ślonzok ( a jest ich tu pora) mu wyklaruje co kiery wyraz znaczy
KONIEC