Zostało mi jeszcze dokończenie dnia
29 czerwca po naszym spacerze stwierdziliśmy że na kąpiel nie ma szans a że został nam jeszcze cały wieczór więc jadymy do:
- Hacienda
O tej konobie na forum było już wiele, więc rozpisywał się za bardzo nie będę
Powjym tak : jedzyni pierońsko nom smakowało, jo se wzion jagnięcina gliowano, Gosia jak to w Cro wszandzi zamowio ryba, a Szymon se wzion miks mjyns ze grilla. Do tygo chlyb i oczywiście maslinsko ulja no i jeszcze zalat ze syrym (jak mało kiery zalat w Cro tyn mi smakowoł) . Zaś co idzie o wino ,to było takie se. Na miejscu żech nie pił bo jak jada autym to nie pija
i do równego racunku wzieni my se jedna flaszka du dom. W porównmaniu ze swojskim winym co my dostali od naszygo gospodorza to te było cieniutkie. No ale dyć to było robione na handel a ni do siebie. Zdjeńciów tego ni mom bo jedzyni jym a ni oglondom
Cało konoba fajnie zrobiono i ze nij mom pora zdjińciów
- Hacienda
Jak my jechali nazot stanyli my chyba tam kaj stowajom wszycy co do Selcy jadom
- kamienne stoły
Szyon sie tak najod co mu sie ani ze auta wylyźć nie chciało
- Szymon we aucie ;)
Porobili my jeszcze pora zdjeńciów ze widokiem na Sumartin i okolica
No i pojecali my dali na zakupy do Selcy. We Selcy kole kościoła pełno ludzi, dyć dzisio sobota co to może być? Zaglondomy a tam weseli, rychtyg Chorwackie weseli. Dość późno to mieli bo było już po 8 na wieczór, widać od obiadu nie zaczynają
Ciekawe o kieryj szpajza jedzom??
Myśla co Państwo Młodzi nie bydom nom mieli za złe co my im zdjyncia zrobili
- wesele
- wesele
Jak my przyjechali "do dom" nas gospodorz czekoł na nas, wyciongył po piwie ( nie wiem czych już pisoł ale to je pirwszy Dalmatyniec jakigo znom co woli bardzi piwo jak wino. Ni powjym co by mi to przeszkodzało
) i spytoł czy wjymy co jutro je?
Jak co jutro je dyć niedziela, gupi jaki abo co? Potym mi sie spomniało że je 30 czyrwca a Chorawcyja łod 1 lipca włazi do Unii
No i skuli tyj daty, jak chcymy, to łon nas zaproszo do apartamyntów na wjyrchu co by my te wejście do Unii razym świyntowali. A na 1 lipca to zapraszo nas we góry na swoja zegroda kaj mo oliwne stromy i mało altanka, to se zrobimy grilla i oczywiście sie napijymy piwa.
Ze zaproszyń my skorzystali, a jako to było to za jkiś czas opisza