Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mieliśmy dość ciekawy artykuł w Expressie Bydgoskim na ten temat w ostatni piatek. Bardzo mnie to zaintrygowało....piramidy i to o takiej wielkości w tej części świata to na prawdę frnomen
I co jest najciekawsze posiadają tą samą charakterysteyke co piramidy Egipskie i Astecki / Inkaskie.
Ciekawe czy te miejsca będą udostępnione do zwiedzania
Póki co, na razie tylko Osmanagic utrzymuje, że są tam piramidy. "Środowisko" archeologów zaczyna podawać w wątpliwość to odkrycie, czas na kiedy datuje się powstanie tych rzekomych budowli i przede wszystkim krytykuje się amatorstwo "odkrywcy".
co wyje?
Nie wiem, czy kojoty zawędrowały, stały bywalec na Peljesaczu twierdził, że to szakale, moja córka mówiła, że "szachale". Sprawdziłem w PWN- szakale na Bałkanach występują....