Alek70 napisał(a):Coraz więcej osób w podróży do CRO uwzględnia przejazd przez BiH,czytając forum pomyślałem że może dobrze byłoby założyć temat-dział dotyczący BiH i tam umieszczać wszystkie informacje dotyczące przejazdu,cen i różnych ciekawostek.
OlaZet napisał(a):Mili Państwo,
Wybieram się do Chorwacji na majówkę i z niepokojem przeczytałam, że do Durownika w miarę spokojnie ( i bez wizy które jak się okazało są do BH ) można dojechać latem. Będę wdzięczna za radę jak to wygląda w maju oraz gdzie ewentualnie można - i to w tak krótkim czasie - zdobyć wizę ? Wiem, że w Polsce nie ma ambasady BH.
Pozdrawiam,
Eduardo napisał(a):Witajcie! Tegoroczny wyjazd do CRO planuję przez BiH. Mam pytanie, który wariant przejazdu jest Waszym zdaniem lepszy- biorąc pod uwagę długość trasy, jakość nawierzchni, atrakcje widokowe i czas przejazdu - przez Sarajewo czy przez Banja Lukę. Czy macie jakieś sugestie dotyczące noclegu na trasie Zakopane - Ploce (przejazd naturalnie przez BiH). Z góry dziękuję za odzew. Pozdrawiam
Arttech napisał(a):Jade na przełomnie lipiec/sierpien do Medjugorije. Jest to wycieczka religijna. Chciałam sie zapytac czy to miasto, gdzie objawiła się MATKA BOSKA jest jakies duze? I czy jest tam gdzie isc na piwo czy jakąś potańcówkę? Ta miescina miesci sie dokladnie na jakich terenach? - bardziej przy morzu czy w górach. Jeżeli ktoś tam był.... bardzo bym prosiła o jakieś informacje. Bo chciałabym się na COŚ już nastawić
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina