Arttech napisał(a):Jade na przełomnie lipiec/sierpien do Medjugorije. Jest to wycieczka religijna. Chciałam sie zapytac czy to miasto, gdzie objawiła się MATKA BOSKA jest jakies duze? I czy jest tam gdzie isc na piwo czy jakąś potańcówkę? Ta miescina miesci sie dokladnie na jakich terenach? - bardziej przy morzu czy w górach. Jeżeli ktoś tam był.... bardzo bym prosiła o jakieś informacje. Bo chciałabym się na COŚ już nastawić
P.S. A tak w ogole to od tego roku stałam sie miłosnikiem wyjazdów na sylwestra zgrupowania z całego swiata TEZE - w tym roku była cudowna mozliwosc pobytu we Włoszech. A w tym roku własnie jest w Chorwacji. Wiec do zobaczenia.
Mój kontakt - gg.3516303
BOŻE czytasz i nie grzmisz.Do Medjugorie ludzie jeżdżą albo z ciekawości (pewnie rzadziej) albo z głębokiej wiary.Wspinaja się kilkaset metrów w górę po kamieniach przez setki tysięcy pielgrzymów wypolerowane często boso,a Ty niewierna chcesz sie po wszystkim zabawic na dyskotece i napic piwa -a święconej wody niełaska A fe- pewnie młoda pielgrzymko
pozdrawiam i życzę przyjemnej wycieczki