kmusial napisał(a):Czy ktoś wie w jakiej miejscowości i w jakim dniu tygodnia odbywają się targi, takie dla miejscowych a nie pod turystów. Chciałbym jadąc przez BiH tak ułożyć trasę żeby taki targ odwiedzić. Nie interesują mnie targowiska w stylu uliczka ze straganami w Mostarze, tylko miejsca gdzie robią zakupy miejscowi. Może spotkaliście się z takim miejscem?
tamtam napisał(a):kmusial napisał(a):Czy ktoś wie w jakiej miejscowości i w jakim dniu tygodnia odbywają się targi, takie dla miejscowych a nie pod turystów. Chciałbym jadąc przez BiH tak ułożyć trasę żeby taki targ odwiedzić. Nie interesują mnie targowiska w stylu uliczka ze straganami w Mostarze, tylko miejsca gdzie robią zakupy miejscowi. Może spotkaliście się z takim miejscem?
Podpisuję się pod takim pomysłem obiema rękami.
Pozdrav
Mariusz1 napisał(a):A wie ktoś dlaczego w googlach nie ma widocznej drogi łączącej obie części Chorwacji , na odcinku Bośni ? Pytam z ciekawości gdyz jak chcę wytyczyć trasę do Orebić to zawsze kieruje mnie na prom
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Mariusz1 napisał(a):A wie ktoś dlaczego w googlach nie ma widocznej drogi łączącej obie części Chorwacji , na odcinku Bośni ? Pytam z ciekawości gdyz jak chcę wytyczyć trasę do Orebić to zawsze kieruje mnie na prom
Google w ogóle mają problem z BiH
Spróbuj http://www.viamichelin.pl/
Michelin trochę zaniża czasówkę, ale trasy sprawdzić można
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina