Interseal napisał(a):Cieszę się, że ruszyłeś z tym tematem.
Crayfish napisał(a):Szybko jedzie się tą drogą przez bardziej środkową Słowację ? (Żylina-Budapeszt)
Leon napisał(a):Czesc Franc, znam chiba te tereny. Nieraz Bile tam. Naziwa sie to chiba Dolne Pole, pierwsze chorwacke wioski bile Čaparzlije i Donji Rujani chiba. Tam bila linija frontu. A kosciol jest z wioski Gubin
Franz napisał(a):Interseal napisał(a):Cieszę się, że ruszyłeś z tym tematem.
Wprawdzie chronologicznie moje bałkańskie trasy powinienem zacząć od Czarnogóry, ale... jakoś tak wyszło nie po kolei.
piter83pl napisał(a):Te zdjęcia przypominają mi moją majówkę zeszłoroczną. Dzikość przyrody i samego miejsca, a także przestrzenie robią niesamowite wrażenie.
Interseal napisał(a):Na Czarnogórę i inne Twoje trasy spokojnie poczekam.
Leon napisał(a):Niestety tam naprawde jest sporo min. Kiedisz z zona znalazliszmy sie w polu minowim. Ona wpadla na caly skelet krowi.
Leon napisał(a):Od najmniej ciekawego miejsca zaczolesz zwiedzac Livanjske polje.
weldon napisał(a):"Sami swoi" można by rzec ...
trinity napisał(a):...to i ja wyruszam z Wami na wędrówkę, troszkę się zmachałam, żeby Was dogonić
Franz napisał(a):Ten odcinek przemknąłem szybko. Teraz będzie już znacznie wolniej.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Cyrylica na nagrobkach ożywia dawne wspomnienia z Beskidu Niskiego - przed oczyma staje Świerzowa Ruska
piotrf napisał(a):To z uwagi na miny ma się rozumieć
piotrf napisał(a):Może czas wspomnienia odrestaurować Może pdczas Watry Lemkowskiej albo Kermeszu
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina