A więc i tam dotarłeś, Lisku Znam to ucho ze zdjęć i opowiadań znajomych. Po ścieżce widać że jest jakieś częściej chodzone dojście do niego, pewnie będziesz nim schodził... Dowiedziałeś się później coś więcej o domu w paski?
pzdr
k
Joanka23 napisał(a):Hehe fajne! Ucho jak tralala, tyko jakoś tak tej filiżanki nie widać
Joanka23 napisał(a):Niemniej jednak mam nadzieję, że zdążyłeś do auta, bo te warunki w, hmm nie wiem jak to nazwać, schronisku? Jak zwał tak zwał, ale wyglądają koszmarnie
zawodowiec napisał(a):A więc i tam dotarłeś, Lisku Znam to ucho ze zdjęć i opowiadań znajomych.
zawodowiec napisał(a):Po ścieżce widać że jest jakieś częściej chodzone dojście do niego, pewnie będziesz nim schodził...
zawodowiec napisał(a):Dowiedziałeś się później coś więcej o domu w paski?
weldon napisał(a):Franz napisał(a):... prawdziwy kaprys natury - Hajducka vrata
Tym razem zdążyłeś obejrzeć
Jacek S napisał(a):Wojtku - teraz czekam już tylko na "drzwi do lasu".
Franz napisał(a):weldon napisał(a):Franz napisał(a):... prawdziwy kaprys natury - Hajducka vrata
Tym razem zdążyłeś obejrzeć
Czyżbym kiedyś nie zdążył?..Jacek S napisał(a):Wojtku - teraz czekam już tylko na "drzwi do lasu".
Kurczę, mam wrażenie, że gdzieś spotkałem się ze zjawiskiem, które tak właśnie określiłem. Ale nie potrafię sobie teraz przypomnieć, co to za okazja była...
Joanka23 napisał(a):Świetne!
weldon napisał(a):Zdaje się, że w ... Hiszpanii?
Zawaliło się
Joanka23 napisał(a):A! Paluch to był!...dobrze mówię?
Chyba tak! -> Wyspy Kanaryjskie str 8
Jacek S napisał(a):Wojtku - teraz czekam już tylko na "drzwi do lasu".
weldon napisał(a):Paluch
Franz napisał(a):Wygrażał, morzu, wygrażał, aż go morze utrąciło...
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina