Joanka23 napisał(a):w górach
Pięknie...
Chociaż ja to grałem z zupełnie inną melodią.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Chociaż ja to grałem z zupełnie inną melodią.
Joanka23 napisał(a):Ja też, /i chyba jak większość kto to zna / ale nie mogłam znaleźć, a że poezję mimo wszystko wolę śpiewaną, a ten wiersz Harasymowicza jest tak ładny, że stwierdziłam, że nie ważne na jaką nutkę śpiewane i tak w tym wypadku chodzi o treść...
Crayfish napisał(a):Kupiłem jakiś przewodnik po BiH (oczywiście Cro i BiH - bo po BiH nie znalazłem) ale muszę stwierdzić, że chyba w Twojej relacji więcej o BiH się dowiedziałem niż z jednego niestety tyko rozdziału przewodnika.
Crayfish napisał(a):A już po stokroć więcej zobaczyłem ...
Jest jeszcze przewodnik "Bałkany" wydawnictwa Bezdroża - z niego korzystaliśmy przy kolejnym wypadzie do BiH. Kiedy bedę opisywał ten drugi - już nie górski - wypad, trochę więcej napiszę o kraju.
longtom napisał(a):Z bardziej cywilizowanych ścieżek i ja w tym roku (dla odmiany velebickie) szczyty z księżycem na niebie fotografowałem.
helen napisał(a):U nas stoi na półce ten przewodnik, oraz "Czarnogóra", "Słowenia", "Chorwacja" i kilka innych. Bezdroża nas przekonały do siebie.
Crayfish napisał(a):Ja kupiłem Pascala na Cro i BiH - ktoś tak zachwalał że tylko ten nie Bezdroży.
Mam też MN Bezdroży i faktycznie chyba dużo lepszy.
Ale porównania nie mam.
Franz napisał(a): ... Mam Pascala "Chorwacja i Czarnogóra".
Tych kilka stron o Czarnogórze mogli sobie jednak darować, bo ta ilość wiadomości bardziej na kpinę zakrawa.
Franz napisał(a):....
Crayfish napisał(a):Wojtek ... Ciebie to nic nie zatrzymuje:
mariusz-w napisał(a):Świetna fotka ... bardzo, bardzo się podoba !
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina