ZUCH !
Masz zdrowie chłopie !
Mamidło górskie dało Ci nieśmiertelność w górach, ale nie ... na minach.
Odważna bestia z Ciebie.
Obyś już nie musiał takich sytuacji przeżywać.
PZDR.
PS. ... wiedziałem że te krzaczki Cię nie zatrzymają.
Joanka23 napisał(a):Ładnie to tak pod bramą kościelną pić i jeszcze za kierownicę wsiadać
Jolanta M napisał(a):Twardy, twardszy, Wojtek-Franz.
Tymona napisał(a):I jeszcze chciałam powiedzieć, że ten Twój nauczyciel polskiego, co te trójki ci stawiał, to albo miał niewłaściwe okulary na nosie, przez co literki w Twoich wypracowaniach mu się myliły, albo czytał wypracowania innego ucznia, a myślał, że to Twoje Innych możliwości nie przewiduję
Interseal napisał(a):Opis rzeczywiście obrazowy, przyznam że widziałem w ciemnościach światełko owej latarnii, która była Ci nadzieją na dojście do celu.
Sam kiedyś na godzinkę zamotałem się w podobnym lasku nad Bastem w Chorwacji, jednak było jasno, nie tak gęsto i nie musiałem się nad minami zastanawiać.
Skończyło się na kilku rozcięciach skóry na nogach i rozdarciu koszulki.
Interseal napisał(a):Po takim wypruciu jeszcze pięć kilometrów do samochodu.... można by się popłakać.
Crayfish napisał(a):Mamidło górskie dało Ci nieśmiertelność w górach, ale nie ... na minach.
jan_s1 napisał(a):Znając już Twój hart ducha jestem pewien, że gdybyś miał przy sobie siekierę, po prostu wyciąłbyś ten piekielny lasek.
Są nauczyciele, którzy potrafią to docenić, ja miałem szczęście na takich trafić.Franz napisał(a): ... nie chciala mnie do matury dopuścić. ... byłem maksymalnie lakoniczny w wypowiedziach.
Racibor napisał(a):Jak kiedyś pisałem, w planach mamy wyjazd do Bośni i Hercegowiny.
Racibor napisał(a):Miałem nadzieję, że Twoja relacja posunie się do przodu, ale widzę, że przed naszym wyjazdem jej nie dokończysz, więc bardzo proszę o kontakt.
Napisałem widać zbyt lakonicznie.Franz napisał(a):Odniosłem wtedy wrażenie, że Twoje słowa odnosiły się do Czarnogóry.
Bardzo dziękuję.Już wysyłam maila.
darek1 napisał(a):...Nie rozumiem Ciebie wcale...
Crayfish napisał(a):darek1 napisał(a):...Nie rozumiem Ciebie wcale...
Tak się wychyle za Wojtka ...
Chyba tu zawarłeś sedno ...
Przecież jakbyśmy wszyscy chcieli leżeć na tarasach i popijać piwko to brakłoby tarasów i piwka.
A tak i producenci butów górskich zadowoleni i browarnicy ...
W tym piękno człowieka że potrafimy się tak bardzo różnić ale i potrafimy pomimo tych różnic zgodnie współżyć.
Mimo wszystko ...
Jednych kreci dziewczyna, drugich chłopak ... :twisted:
Cieszmy się z tego że tak możemy !
darek1 napisał(a):...
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina